ممنون از راهنماییتون.چشم حتما میرم مطالعه میکنم.وقتی تو تانکتون لایو راک دارید پس آبزیهای همراه با اون رو هم دارید وقتی اونا هستن پس نیترات و... هم میتونن برن بالا اما با توجه به اینکه کمن خوب قعلا گیاه نخرید از بی غذایی از بین نره
توضیح لامپ ها و عکسشون هم تو سایت یه سرچ کنید هستش همین چند وقت پیش هم تو تاپیک سوال و جواب بود فکر کنم بحثش مطرح بود و کلا سایت یه تاپیک اختصاصی هم برای این مبحث داره ( ریفیجیم و نورش) پیشنهاد می کنم ارشیو سایت رو یه مطالعه بفرمایید خیلی کمکتون می کنه! ( از جستجوی بالای سایت هم برای مواردی که دنبال یه مطلب خاص می گردید میتونید کمک کنید)
موفق باشید
دوستان api هم تست باکس داره یا همینجور به صورت تکی و جداگانه باید تهیه کنم؟
من عذر میخوام این سوال رو میپرسم ولی شما نیازی به خرید تست باکس دارید؟.تست باکس به نظر من هم گرونه هم بی ارزش.خیلی از تست های ان مثل مس شاید تا زمانی که شما ازمواد مس دار که همون داروها هستن استفاده کنید هیچ زمانی لازم نمیشه.من خودم اشتباه کردم یکبار تست مس گرفتم وانقدر استفاده نشد که تاریخش گذشت.البته من قصد جسارت نداشتم و هدفم راهنمایی بود.
بله تست باکس داره.دو مجموعه تست داره یکی برای تانک فیش و یکی برای کسانی که تانک ریف دارن.تست مخصوص ریف شامل کلسیم - kh - فسفات و نیترات هست قیمتش هم یه زمانی حدود 145 تومن بود.
به نسبت قیمتش مجموعه تست به نظرم به صرفه تر در میاد .تست api از بهترین برندهای موجود در بازاره.
این سایت هم اطلاعاتش رو به صورت کامل داره:
API Fishcare: Products
دوستان من از الکتریکی لامپ متال گرفتم ولی روش از کلوین چیزی ننوشته مارکش هم نور هست ایرانیه دوتا گرفتم یکی زرد یکی سفید چطوری بفهمم کلوینش چنده ایا اصلا برای اکواریوم به در میخوره یا نه
سلام دوست عزیز اونا برای دید انسان ها طراحی شده و به درد آکواریم اب شور نمیخورن!
کلوینش هم احتمالا تو سایتش نوشته از رنگ نورش هم تا حدودی میشه حدس زد!
واقعا که مدیریت این سایت شایسته شماست.ممنونم.بله تست باکس داره.دو مجموعه تست داره یکی برای تانک فیش و یکی برای کسانی که تانک ریف دارن.تست مخصوص ریف شامل کلسیم - kh - فسفات و نیترات هست قیمتش هم یه زمانی حدود 145 تومن بود.
به نسبت قیمتش مجموعه تست به نظرم به صرفه تر در میاد .تست api از بهترین برندهای موجود در بازاره.
این سایت هم اطلاعاتش رو به صورت کامل داره:
API Fishcare: Products
دوستان من پمپ اسکیمرم سوخت از اون مدل پیدا نکردم یه پمپ سوبو گزاشتم کف نمیکنه ولی وقتی بهش پمپ هوا وصل میکنم خوب کف میکنه به نظر شما مشکلی نداره اینطوری کار کنه مارک اسکیمرم ماکرو هست
شاید یه مشکلی واسش وجود داشته باشه که خودش نمیتونه هوا بکشه!
مثلا ورودی هواش رو جرم گرفته یا واتر پمپتون از اصلیش ضعیف تره یا ....
.لی در کل بعید میدونم مشکلی داشته باشه فقط دارید پول برف اضافه میدید![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.