سلام دوستان ، چندتا عکسهجدید ممیزارمامیدوارم خوشتون بیادش ،
تصویر قبلی همزیستیه شقایقم با دلقک کلارکی هستش ، و تصاویر بعدی هم خریدهایه جدیدم بودش که گفتم خالی از لطف نبستش چندتا ازشون عکس بذارم ، امیدوارم خوشتون بیادش ، نورمم کمی تغیر دادم
![]()
سلام دوستان ، چندتا عکسهجدید ممیزارمامیدوارم خوشتون بیادش ،
تصویر قبلی همزیستیه شقایقم با دلقک کلارکی هستش ، و تصاویر بعدی هم خریدهایه جدیدم بودش که گفتم خالی از لطف نبستش چندتا ازشون عکس بذارم ، امیدوارم خوشتون بیادش ، نورمم کمی تغیر دادم
![]()
ویرایش توسط یونس58 : 30th December 2014 در ساعت 07:36 PM
چرا انقدر آبیه؟
چیدمان خوبه اما نور شدید آبی قشنگی عکس رو خراب کرده
راستی چرا موج ساز انقدر رو به بالاست؟![]()
دوست عزیز واقعا زیباست .افرین به این سلیقه ,گل کاشتی.فقط یه چیزی چرا نور اینقدر ابیه
واقعا زیباست
امیدوارم همیشه پر ریف و ماهی باشه
راستی چقدر طول کشید تا دلقکتون همزیست شد با شقایقتون؟
موفق باشید
ویرایش توسط amiroscar : 30th December 2014 در ساعت 08:59 PM
سلام یونس عزیز
آقا میارک باشه ، تانکت داره کم کم پر میشه هر روز بهتره از دیروز (پیام تبلیغاتی صاایران)
دوستانی که میگن جرا نور اینقدر آبیه (خود آقا یونس میاد و توضیحات لازم را میده)
وقتی با دوربین معمولی یا موبایل عکس میکیرید ، اگه نور آبی داشته باشید و یا یکمی نور تانک برنگ آبی متمایل باشه تو عکسها آبی میوفته
تنها راهش خاموش کردن نور آبی هست و با نور سفید بدون آبی عکس گرفتن
سلام ، ممنون که سر زدید ، نور اینهمه آبی نیستش بخاطر اینه که با گوشیم عکس گرفتم طیفه نورهارو به این شکل نشون میده ،در واقع یه تمایل به آبی داره ولی تو عکس کاملا آبیه ، و موجسازرو هم قبلا پاینتر بودش ولی چون قدرتش زیاد بودش من یه مقدار از پرهاشو بریدم تا قدرتش کم بشه و ایجاد استرس نکنه ولی باینکارم دیگه طلاطمی در صطحه آب ایجاد نمیشدش که نمایه آک کمی آروم بودش ، کمی بالاتر بردم تا یه طلاتمی در صطح ایجاد بشه ، البته قصد خرید یک موجساز دیگه دارم که در کنار این شرایطرو بهتر کنه ، ممنون از نظرت ،
سلام یونس
مبارک باشه کلارکی آخرش گرفتی و همزیست شد با شقایقت ، عکسها که برای من باز نشد ولی حتما قشنگن که دوستان تعریف میکن
دوستان عزیز عکس بزارید از تانکهاتوت من یه سره شهرستانم ولی اینبار که برگردم حتما عکس میزارم ، اصلا چطوره یه مسابقه عکاسی راه بندازیم پس چند تا عکس خوب بگیرید و آماده کنید هفته دیگه اومدم مشهد یه مسابقه راه میندازیم
send by tapatalk
سلام علیرضا جان ، داداش من خیلی سعی کردم با آپلود سنتر سایت عکسامو آپلود کنم ولی هر کاری کردم نشدش ، شب اگه اونور اومدی عکسارو میفرستم تا ببینی ، در مورد کلارکی بله آخر یدونه گرفتم و خوشبختانه خیلی زود با شقایق دوست شدش ،
داداش اگه میخایی مسابقه بذاری ما که تو عکاسی اول میشیم البته از انتهایه لیستتون ، ممنون که پیعام دادید ، موفق و سربلند باشید ،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)