سلام ، راجب فنچ ممنون میشم راهنمایی کنید ... واقعاً مورد اورژانسی هستش ...
یه جفت فنچ داریم که برای اولین بار ، ۶ تخم کردن که تا الان سه تا از این تخم ها به جوجه تبدیل شد... امروز متوجه شدم که یکی از جوجه ها مرده ! قفس رو گذاشتم زمین و لونه پلاستیکی رو گذاشتم کف ، سقفش رو برداشتم ، جوجه مرده رو خارج کردم ، بعد لونه رو گذاشتم حالت اولش ... به نظرتون اینکاری که کردم ممکنه مشکل ایجاد بکنه ؟ دلیل مرگ جوجه فنچ چی بوده؟ (جوجه معلوم بوده تازه متولد شده ) تخم مرغ سفیده و یک هشتم زرده روزانه در اختیارشون هست ... سوال آخر اینکه فنچ در دورهی تخم و جوجهداری ، مثل مرغ عشق نیاز هست لونهی پلاستیکی رو تمیز کنیم یا نه ؟ آیا خودشون تخم های خراب و جسد جوجه ها رو از لونه بیرون نمی اندازن که دیگه نیازی به دخالت ما نباشه ؟ یا اینکه باید زیر نظر باشن ؟
ممنون بابت پاسخگویی ... در پناه حق
فرستاده شده از HUAWEI MT7-TL10ِ من با Tapatalk
سلام ببخشید ممنون میشم راهنماییم کنید. من یک ساله که یه جفت فنچ خریدم اصلا توی لونه نمیرن براشون پنبه گذاشتم با پنبه ها بازی میکنن ولی توی لونه نمیبرن خودمم میذارم نصفش و میکشن بیرون اما اصلا توی لونه نمیرن، الان خونمون و عوض کردیم اینجا هم نورش بیشتر هم گل و گیاه دورشونه خیلی سرحالن ولی موقع جفتگیری فقط صدا درمیارن و نره اولش جفتگیری میکنه ولی سریع میره کنار ، نه تخم گذاشتن نه توی لونه میرن ، چه کاری باید انجام بدم ؟
سلام
بله باید جوجه تلف شده رو از قفس خارج میکردید 100% و مرگ جوجه های تازه باز شده دلایل زیاده داره نمیشه قطعی گفت ولی در مورد فنچ شما تغذیه که در نظر گرفته اید اصلا مناسب نیست
جوجه ها تا 5 روزگی اصلا نیاز به تخم مرغ ندارند و فقط ارزن باید بدید یکی از دلایل تلف شدن جوجه شما هم این مورد هست
معمولا جوجه ها که روی پا می ایستند با احتیاط در صورت لزوم میتونید لونه رو تمیز کنید
اکثر پرنده ها جوجه تلف شده و تخم بی نطفه رو معمولا از لونه خارج میکنند ولی صد در صد نیست گاهی هم این کارو نمیکنند .
سلام
اینکه جفت می خورند ولی تخم گذاری نمیکنند مشکل از ماده هستش در صورتی که نر نطفه نداشته باشه تخم ها بی نطفه میشه ولی ماده اگر مشکل نظفه داشته باشه اصلا تخم نمیکنه
کمی تقویت کنید جفت رو و اگر امکانش رو دارید از مولتی ویتامین های شرکتی استفاده کنید و اگر نتیجه نداد نر رو با یک ماده دیگه جفت کنید .
لونه بهتره از تعداد جفت ها بیشتر باشه چون فنچ ها قلمرو طلب هستن و در صورت کمبود لونه ممکنه باهم درگیر بشن ... بهتره اگه گله فنچ دارید ، چندتا لونه بیشتر از تعداد جفت ها بزارید ... من خودم برای دو جفتی که دارم ، سه تا لونه گذاشتم ، که بازده بهتری گرفتم ... بعضی اوقات فنچ ممکنه لونه رو نپسنده که باید لونه های دیگه ای در دسترسش باشه
فرستاده شده از HUAWEI MT7-TL10ِ من با Tapatalk
من یه جفت فنج دارم سبزی کاهو تخمه مرغ ارزن و کف دریا براشون گذاشتم ۴ روژه خریدم همیشه باهم ولی حرکتی از خودشو نشون نمی دن که جفت باشن روز ۲ نره رفت داخل لانه بعد از اون روز دیگه نرفت لونه جایه درستی قرارگرفته خیلی میگرمشون و کنار قفس وای میستم خیلی درگیرشدن آیا ترسیدن و باید جاشون رو عوض کنم یا اصلن جفت نیستند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)