فکر نمیکنم تخمها مشکلی داشته باشن. شاید چون جنینها در حال تکامل هستن ، تیره رنگ شده. نمیدونم تا چه حد با این مسائل اشنایید و این تیرگی ایا عادیه یا چون تجربه ای ندارید براتون عجیبه.
اگر ماده برای غذاخوردن از لانه بیرون اومد با احتیاط تخمها رو در نور چک کنید و از سلامت و ضربان قلب جنینها اطمینان پیدا کنید.
برای فوت نر هم متاسفم. امیدوارم به بیماری قابل انتقالی مبتلا نشده باشه. در اینصورت ماده و جوجه ها در خطرن. لااقل وسایل قفس رو تا جایی که امکان داره و ماده رو مضطرب نمیکنه ضدعفونی کنید.
سلام یکی دیگ از فنچ هامم دوباره پف کرده نمیدونم دلیلش چیه.
من اینجا نگهداری میکنم یه جفتشون رو تجمن بیستو یک روزه ک نرش مرد دلیلشم این بود ک پف کرده بود من از ارزن استفاده میکنم براشون هر چی ک باید بدم رو بگین لطفن من اینارو برای این گرفتم ک ببینم میتونم نگهداری کنم تا یه کله صدتایی بگیرم.این هام پنج جفتن کمک کنید درضمن من این مولتی ویتامین هارو هم دارم بهشون بدم؟؟ ممنون
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
![]()
این فنچ ک قهویی سوخته ک پف کرده .
هفته ای یه بار جعفری و هویج و سفیده تخم مرغو فقط چون نمیدونم زرده تخمه مرغ رو هم باید بدم یا ن همه رو داخل مونکس مخلوط میکنم و میزارم براشون
سلام . اول اينكه متوجه نشدم كجا نگهداري ميكنيد ! مگه توي قفس نيستن؟ چرا بسترشون تراشه چوبه ؟
دوم چرا ظرف دان ندارن؟؟ چرا فقط ارزن ؟؟ غذاي فنچ مثل غذاي قناريه ، خيلي بايد متنوعترباشه . از ميوه و سبزي گرفته تا انواع دانها ، جوانه ها .....تخم مرغ هفته اي دوبار ، زرده هم اگر اسهال نيستن بديد. بيشتر از ٣ ساعت هم در محيط نمونه ، هوا گرمه خراب ميشه. تغذيه قناريو بخونيد http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=891
سوم ، دو دارويي كه گذاشتيد دست راست مولتي ويتامين و دست چپ انتي بيوتيك انروفلوكساسينه. بهشون انروفلوكساسين به جاي مولتي ويتامين ميديد؟!!!! چه دوزي؟
مولتي ويتاميني كه داريد مخصوص طوطيه ، براي فنچ خيلي مناسب نيست . مولتي ديگه اي تهيه كنيد يا اگر توضيحي روي جلد محصول هست ، عكس واضح ازش بزاريد ببينم براي فنچ مناسب هست يا نه .
فنچ نر غذا ميخوره ؟ دما چنده ؟ تراشه هاي بسترشونو نميخورن ؟ اينجوري تميز كردنش مشكله ، خيلي زود الوده ميشه . توضيحات لازم رو بفرماييد.
سلام من داخل کمد دیواری نگهداری میکنم درای کمد دیواریو برداشتم جاش توری کشیدم.
ن داخل قفس نیستن.
چون تراشه چون فضولاتو زود جمع میکنه ب خورش و سریع خشک میکنه فضولاتو.
ضرف دان هم گذاشتم براشون ولی داخلش مدفوع میکردن برداشتم این ظرف جا ابی دو با یه سری طرفندا به شکلی عالی در اومده ک دیگ ن دونشون کثیف میشه ن گشنه میمونن.
هفته ای یک بار هم مخلوط سفیده تخم مرغ و جعفریو هویج بهشون میدم.
دارو هم تا حالا بهشون ندادم من زمانی ک مینام مریض بود دامپزشکی داد برای مینا هشت قطره از هر کدوم داخل ظرف اب و تعویض رزانه هاستم ببینم میتونم بهشون بدم یا ن .
عکسشم الان میگیرم .
این فنچ ک الان پف کرده ماده است و غذا میخوره تراشه های چوب هم فک نکنم بخورن چون تا حالا ندیدم بخورن فقط بردن داخل لونه ها تراشه ها رو
من به این دلیل تراشه ریختم ک دیرتر کثیف خواهد شد. نمیدونم این کار ک کردم درسته یا ن.
١- اصلا جاي مناسبي براي نگهداري نيست !' هوايي رد و بدل نميشه و الودگي در محيط ميمونه . خواهشا جاي بهتري در نظر بگيريد كه هم كمي نورگير و هم هوا در جريان باشه ( نه مقابل پنجره يا كولر ) . بسترشون هم بدون تراشه بزاريد و ظروف رو بشوييد.
٢- تراشه ها ، هم به پوست پا اسيب ميزنه كه اگر جراحتهاي كوچك هم ايجاد بشه ، بيماريهاي عفوني سختي بوجود مياره و هم تميز كردنش مشكله . درسته كه مدفوع سريعا خشك ميشه ولي اين حجم از تراشه ٢ روز يكبار بايد تعويض بشه . از طرفي چون چوب هست ، با جذب مدفوع ، زودتر توليد بيماري ميكنه .
٣- شايد علت بيماريشون تراشه هاي الوده باشه . چون به دهان ميگيرن و لانه رو باهاش پر ميكنن.
٤-مولتي ويتامين رو ميتونيد استفاده كنيد / ٤ قطره در ٤٠ سي سي اب خوردنشون بريزيد نصف روز باشه . ( هفته اي ٣ بار )
٥- اگر وضعيت ماده مناسب نبود ، ممكنه نياز به استفاده از انروفلوكساسين باشه . بفرماييد ماده اسهال داره ؟ رنگ مدفوعش غير طبيعي نشده ؟ دان هضم نشده توي مدفوع نيست ؟ توي دست بگيريد ، اگر سينه كاردي شده ،يا با كنار زدن پرها ، رگ سياه برجسته در امتداد شكم بود و يا علائم بالا رو داشت ، اطلاع بديد.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)