سلام شب بخیر
امروز متوجه شدم یکی از شاخکهای دور دهن شیپل داره قطع میشه!
میخواستم خواهش کنم یه مقدار راجب اونا توضیح بدین
سپاس فراوان
Sent from my G630-U10 using Parsipet mobile app
سلام شب بخیر
امروز متوجه شدم یکی از شاخکهای دور دهن شیپل داره قطع میشه!
میخواستم خواهش کنم یه مقدار راجب اونا توضیح بدین
سپاس فراوان
سلام شبتون بخیر.اختیار دارید چشم.فقط ببخشید منظورتون از شاخک سبیله؟
مسئله ای نیست. سبیلها هم مثل موی بدن ریزش دارن و جایگزین میشه. پیامها رو از محیط دریافت میکنن و به سیستم عصبی انتقال میدن. غیراز ریزش طبیعی، موقعی که اسیب ببینه مثلا توی درگیریها یا برخورد مداوم با ظروف غذای کوچک ، شکسته میشه . برای همینه که میبینیم کوتاه و بلنده.
توضیحاتی هم دراین مقاله داده شده مطالعه بفرمایید https://www.google.com/url?sa=t&sour...O6t8yk3SBSc-rw
سلام وعرض ادب
موقعی که شیپل راحت روی مبل لم داده ودارم نوازش میکنم انتهای دمشو مرتب بلند میکنه ومثل اینکه ویبره بشه تکان میده این حالت اظطراب هست یا لذت!؟
با سلام
دوستان من از یک گربه در حیاط خونه نگهداری میکنم و بهش غذا میدم، اما از دیروز ابتدا چشمش قی کرد و بعدش به شدت قرمز شد و مدام ازش اشک اومد، امروز یه کم از چشماش مایه ی کدر اومد، براش قطره ی چشم گرفتم ولی از بس بازیگوشه و چون اهلی نیست فقط تونستم در یک چشمش قطره بریزم
فکر میکنم چون این دو سه روزه سرد شده، طفلی سرما خورده
خواهشا یه درمان خانگی معرفی کنین که بتونم بدون اینکه از دستم فرار کنه روش اجرا کنم
*اصلا نمیتونم دامپزشکی ببرمش چون نه وسیله دارم و نه اینکه خودش اجازه میده توی چیزی بذارم و ببرمش
اینم عکسش : ---> البته در عکس وخامت چشمش معلوم نیست ولی خیلی چشماش قرمزه و یه چیزایی مثل خون مدام دور چشمش میاد که من هی با پنبه تمیز کردم
خیلی ممنونم که جواب دادینسلام نگراني نداره عزيزم ، قابل درمانه. ترشحات چشمی وقتی با اکسیژن هوا ترکیب میشه قهوه ای رنگ میشه.اونچیزی که دیدید خون نیست. ابريزش بيني و عطسه هم داره؟ عامل الرژي زا در محيط نيست؟ مثل دود سيگار ، قليان ... گردو خاك ، الودگي ...؟
چه قطره اي خريديد؟
پس خون نیست؟ خدا رو شکر، خیلی ترسیدم، آبریزش بینی فکر کنم داره ولی عطسه ندیدم بکنه. نه دود هم دور و برش نیست. اما خب چون توی حیاطه و نمیشه آوردش خونه در معرض آلودگی هست. البته امروز براش با جعبه یه خونه درست کردیم که اونجا باشه
اسم قطره اش هم آیوسپت هست.
توی غذاش هم یک چهارم استامینوفن رو حل کردیم بهش دادیم خورد، اشکالی نداره؟
سلام وعرض ادب
فکر کنم طفلک شیپل فحل شده و اقعا خیلی سخته چند روز طول میکشه ؟چکار باید کرد که کمتر اذیت بشه؟مثلا دارو هست که بهش بدم؟یا میشه با همین گربه اوکراینیه جفت شه ازنظر بیماری که بهم منتقل کنن؟ سپاس فراوان
سلام
تا زماني كه باردار نشه هر ٣-٤هفته فحل ميشه و هربار حدود ١٠روز طول ميكشه. دارو هست ولي بخاطر اختلالات هورموني كه ايجاد ميكنه ، نبايد مصرف كنه. اين اختلالات باعث بوجود اومدن كيستها و غدد رحمي ، تخمدان و سينه ميشه و به نوعي اگر مستمر استفاده بشه سرطان زاست . در صورتي مجاز به استفاده است كه تا يكماه بعد از مصرفش عقيم بشه . سعي كنيد با وسيله يا اسباب بازي مورد علاقش سرگرمش كنيد . نوازش و بازيهاي فكري و مهيج ، تمركزشو روي اون موضوع كم ميكنه و ارامتر ميشه
سلام میشه زودتر بفرستین؟ حالش اصلا بهتر نشده، الانم که هوا خیلی سردتر شده، خیلی نگرانشمدوست من، استامینوفن برای گربه کشندست. لطفا دیگه بهش ندید. داروهای سرماخوردگیشو توی خصوصی براتون مینویسم ، لطف كنيد سن ، وزن يا حدودشو بفرماييد . اگر اشتهاش کم شد یا مشکلی مثل اسهال داشت اطلاع بدید.
خدا رو شکر اشتهاش خوبه، سنش کمتر از یکساله، فکر کنم حدود 8، 9 یا ده ماهش باید باشه، فکر کنم وزنش هم 6 کیلو باشه
امروز هم کلا نذاشت براش قطره بزنم بعد از این که یک ساعت دنبالش کردم، بازم اجازه ندادولی بزور تونستم چشماش رو پاک کنم، روی پنبه قطره ریختم و زیر چشماشو پاک کردم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)