ضمن تشکر از دوستان ، این دختر ما گوجه خور شدحالا فلفل نممیخوره خخخخخ
یه دوشواری دیگه هم که داره دستشویی شماره 2 رو بصورت پراکنده میکنه و همه جای لونشو به ..ند کشیدهرو سر لونه (سرپناه چوبی داخل جاش) اینکارو میکرد و یبار هم همشو جمع کردم ریختم یه کنار یه دوبار همونجا کاراشو کرد ولی دیگه بعدش پراکنده شد الان وضع افتضاحی داره !!!!
خوشحالم که بلاخره گوجه خوردش ای کوچولوی شما ، در مورد فلفل هم همونطور که دوستان گفتن در ظرف غذاش بذارین خودش عادت میکنه که بخوره.
درمورد فضله باید بگم که ای به نظرم عادیه خوکچه ها فقط ادرارشون رو یه گوشه میکنن ولی فضلشون رو هرجا میریزن ایراد نداره خشکه کثیفی نداره راحت میشه جمشون کرد.![]()
سلام
تبریک میگم
اگر با همون روشی که شیوا جان گفتند پیش برین حتما فلفل دلمه ای و هر چیز دیگه ای رو که نمیخوره در اخر خواهد خورد.
البته نیاز به صبر و حوصله زیادی داره و اینکه وقتی میبینین گشنه مونده از ادامه کار منصرف نشین چون تنها چیزی که باعث میشه مواد غذایی دیگه رو امتحان کنه و دست از این عادت بد برداره گشنه موندنشه!
در مورد مدفوع باید بگم که کار خاصی نمیشه انجام داد چون همه ی خوکچه ها به طور غریزی عادت دارن که در محلی که استراحت میکنن و میخوابن مثل لونه شون یا یه محل خاصی از قفس که به طور روزانه بیشتر در اون قسمت میشینن،مدفوع کنن.
ولی شما میتونین با بیلچه یا دستمال در اخر هر روز مدفوع های اون روز رو جمع کنین و دور بریزین یا به بقیه قسمت های قفس پراکنده کنین.
اما اگر دور بریزین کار خودتون زمان نظافت کلی راحت تر میشه و البته یکی از خوبی های این کار اینه که از میزان بوی نا مطبوعشون کم میکنه.
امیدوارم مشکلتون با کوچولوتون حل بشه.
خوکچه ها مثل ما عادت غذایی متفاوت دارن هپی هم تا قبل از اومدن ژولی گوجه خور نبود الان بیا ببین چه جور ملچ و مولوچ گوچه می خوره اما با اینکه ژولی عاشق فلفله هپی لب نمی زنه عجیب تر اینکه اینقدر این بچه بدغذاست که وقتی گیلاس خورد من سورپرایز شدم باورم نمی شد این پارسال به گیلاس نگاه هم نمی کرد![]()
گیلاس ،آلبالو،آلو و .... هم میشه بهشون داد ؟
من گیلاس دادم مشکلی پیش نیومد اما فقط یک دونه برای هرخوکچه در ضمن باید از وسط نصف کنید و مطمئن بشید سالمه و هسته هم نداشته باشه اما میوه های ترش توصیه نمی شه آلو هم اگر شیرین بود اندازه همون گیلاس خیلی کم براش بزارید ببینید اصلا خودش دوست داره یا نه
دوستان ببخشید من اینقدر سوال میکنم تا حالا خوکچه نداشتم و دوست ندارم این کوچولو پیشم اذیت بشه
افسردگی گرفته این بچهبه محضی که کسی تو اتاق باشه می پره میره توی سرپناهش نمیدونم سرکار بودم کسی اذیت کرده یا کلا اینجوری شده خواهر من یه عادتی که داره همش دوست داره خوکچه رو بغل کنه و دستش بگیره البته اذیتش نمیکنه کلا می خواستم بدونم خوکچه ها از اینکه باهاشون بازی کنیم و دست بهشون بزنیم خوششون میاد ؟
و اینکه فروشنده گفت این نژاد موهاش بلند میشه حقیقت داره ؟ الان خودم احساس میکنم نسبت به روز اول موهاش بلند تر شده
پیشاپیش از همه دوستان خصوصا آویشن و nima.h و shadi.a تشکر ویژه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)