چند سوال درباره تکثیر گلاستر دارم قابل تکثیر برای افراد مبتدی هست . چه رنگی از گلاسترها بیشتر طالب داره .قیمتی که به من توی شیراز دادن 400000تا 500000 هست این قیمتش هست
چند سوال درباره تکثیر گلاستر دارم قابل تکثیر برای افراد مبتدی هست . چه رنگی از گلاسترها بیشتر طالب داره .قیمتی که به من توی شیراز دادن 400000تا 500000 هست این قیمتش هست
خصوصیات گلاستر های اصلی چیه
سلام من از یه پرنده فروش شنیدم که قطره بیرون امدن از لک قناری توی بازار هست خودش میگفت این قطره های خیلی ضرر دارهحالا من گیج شدم بخرم یا نخرم
![]()
یه اتفاق بد همیشه توی فصل گرما برای من پیش میاد قناری هام از لک بیرون نمیان قناری اب بازی نمیکنه وقتی که براش اب میزارم تمایل نشون نمیده حتی اگه از گرما بیمره با اب پاش هم خیسش کردم یه نفر بود میگفت که ظرف اب رو بزار توی قفسش توی خود خونه یه سوال دیگه این قطره مودا خوب یا نه![]()
وان اب بذارین براشون بعد با یک اسپری یکم آب بهشون بپاشین تا تشویق بشنیه اتفاق بد همیشه توی فصل گرما برای من پیش میاد قناری هام از لک بیرون نمیان قناری اب بازی نمیکنه وقتی که براش اب میزارم تمایل نشون نمیده حتی اگه از گرما بیمره با اب پاش هم خیسش کردم یه نفر بود میگفت که ظرف اب رو بزار توی قفسش توی خود خونه یه سوال دیگه این قطره مودا خوب یا نه
من از موتا ویت استفاده میکنم مکمل های پر ساز داخلش هست و کمک میکنه زود قناری از تولک بیرون بیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.