از دلقک ها کدوم با شقایق موکتی سازگار هست لطفا اگر قیمت هم دارین بگین
از دلقک ها کدوم با شقایق موکتی سازگار هست لطفا اگر قیمت هم دارین بگین
کلسیوم پودری گرفتین؟
10 گرم از پودر رو تو 250 میلی لیتر آب شیرین(ترجیحا ro) حل کنین محلول بدست اومده هر 1 میلش 3ppm کلسیوم آب رو افزایش میده 10 میلش برای 80 لیتر استفاده میشه!
به زبون ساده 5 تا قاشق چای خوری از کلسیوم رو تو به لیوان حل کنید اگه کلسیومتون پایینه روزانه 10 میلی لیتر از محلول رو به ازای 80 لیتر از آب آکواریومتون اضافه کنید تا کلسیوم به حد نرمال برسه!
یعنی مثلا اگه اکواریمتو 240 لیتره 30 میل از محلول رو روزانه اضافه کنید
اگه شقایق دیگه ای ندارین دلقکتون هر گونه باشه امکانش هست که هم زیست بشه!اما اصولا کلارکی و اسلاریس باهاش هم زیست میشن!
دوستان یه واتر پمپ سوبو 6800 دوسال پیش خریدم و فقط برای سیفون کردن تانک شیرین ازش استفاده میکردم (برای انتقال اب از منبع ذخیره به تانک) حالا گذاشتمش برای تانک شور که مثل یه تراکتور صدا میده و اصلا قابل تحمل نیست این صدا ، میخواستم یه راهنمایی کنید که برای 600 لیتر بهترین و بی صدا ترین واترپمپ چیه ؟ بی صدا بودنش خیلی برام مهمه
ممنون
ممنون دوست عزیز من وقتی پمپ را روشن میکنم یه صدای آزار دهنده ای تو خونه میپیچه و احتمال اینکه همسایه ها اعتراض کنند زیاده چون مجتمع ما خیلی ساکته
از اون طرف خودمم سردرد میگیرم ، واقعا صدای بدی داره ، اگه آکواریوم سیستم واقعا بیصدا باشه و قدرتمند حتما میخرم ، شما قیمتی از این واتر پمپ ندارین ؟
نمیدونین کدوم مغازه داره؟
ممنون
من یک ساله اکواریوم راه اندازی کردم تا حالا هیچ محلول وویتامینی به اب اضافه نکردم تست هم نزدم توش دوتا موکتی دارم دوتا اسالاریس دوتا دامسل زندانی موریش بلو تانگ جراح دم زرد جراح ناسو پادر بلو هموشونم 8ماه بیشتره تو اکواریوم هستن چه چیزی لازمه اضافه کنم ایا لازمه یانه لایوراک هام رنگشون برگشته به زردی میزنن البته کلسیوم گرفتم از امروز شروع به اضافه کردن کردم چقدر کلسیوم بریزم 200گرمی هست حجم اکواریوم550لیتر هست البته گیاه انگوری هم دارم
طبق همون دستوری که گفتم استفاده کنید روزانه 70 میل ازون محلول بدست اومده رو بریزین تا کلسیوم به مقدار 440 برسه!
شما پودر منیزیوم و استرانسیوم هم بگیرین همین برایت ول هم بگیرین فقط کلسیوم منیزیوم رو تست بزنین که بیش از حد به آب اضافه نکنین!برا ماهیا هم یه مولتی ویتامین برایت ول بگیرین خوبه (vitamarin-m)
نور تانکتون چیه چون علاوه بر کلسیوم و منیزیوم نور هم تو رنگ صخره ها موثره
حالا که شقایق دارین تریس المنت هم تهیه کنید بد نیست (koral-vm) برایت ول و سعی کنید هفته ای یک تا دوبا ر بهش میگو بدین روشم مولتی ویتامین بزنید
در ضمن اگه رفیوجیوم دارین برا گیاهتون محلول آهن هم تهیه کنید و اگه هر 45 روز یه سیفون 20% بزنید که خیلی خوبه!
بچه ها شقایق موکتی من برگشته سرو ته شده علتش چیه درستش میکنم بازم برمیگرده چرا
میشه برای پر کردن آورفلو از چیز دیگه ای استفاده کرد (مثل توپ رنگی، میخوام اینقدر بیاد بالا تا بتونم روی بیوبالها فیلتر وول بذارم اینجوری باید یه بسته بزرگ فیلتر بذارم) آخه آور فلوی من خیلی بزرگه و الان با 270 بیوبال هنوز سه چهارمش خالیه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)