شما قبلش باید مطالعه میکردید...
من نمیدونم تجربش رو ندارم اما اصولا نمیشنن.
شما سعی کن براشون آرامش ومحیط بی استرس فراهم کن انشاءالله که بشینن،ولی بعید میدونم چون شما بهشون استرس وارد کردید.بعضی ها اینکار رو میکنن تا پرنده از تخمگذاری بیفته وبهش استرس وارد شه بعد شما پرنده ای که تخم داشته رو اینطوری کردید...
فقط امیدوارم که بشینن،راستی چند روزه که تخم گذاشتن؟زیر سه روز باشه شاید امیدی باشه که اگر برگشتن به لونه تخم هاجوجه شه،اگر که بیشتر باشه فکر نمیکنم اگرم برگردن جواب بده.چون از وقتی که پست زدید تا حالا فقط یک ساعت گذشته...واگر تخم ها سرد شده باشن هم کار از کار گذشته
مستی و آماده بودن ماده هیچ ارتباطی با ضعف پرنده ندارد .
تخمها را تا 10 روز هم میشود در فضای خنک نه سرد مانند یخچال . همون دمای منزل خوب است نگهداری کرد.
معمولا از تخم گذاری اولین تخم و تا آخرین تخم که میشود 4 روز بهترین نگهداری بوده . نباید تخم را تکان داد به شدت چون لق میشود .
در دمای سرد مانند یخچال هم نطفه میمیرد .دیگرد جوجه نمیشود .
بعضی از مولد ها توانایی بزرگ کردن چند جوجه را ندارند و یا اولین بارشونه تجربه ای ندارند . یا نمیتوانند.
بعداز تجربه کسب کردن همه جوجه ها را بزرگ میکنند .
حتی اگر بار اولشون باشد نمیتواند تخم هارا خوب گرم کند تا جوجه شود تخم را هم خراب میکنند .
ببخشید اما عروس هلندی مثل قناری نیست،ربطش اینه که به علت تمایل به جفت گیری و جوجه دهی مرتب به جوجه ها بی محلی میکنن تا بمیرن،یا بانوکشون پرشون رو میکنن یا از لونه میندازن بیرون و...
اما عروس هلندی تخم ها رو یک روز درمیون ویا حتی سه روز درمیون میذاره.خیلی کم پیش میاد که هر روز تخم بذاره ومعمولا پیش نمی اد.حالا فرض کنیم 5تا تخم یک روز درمیون میشه ده روز!میترسم تخم ها خراب بشن وبنظرم ریسکه.خیلی ممنون از راهنماییتون
خواهش میکنم.خب محیط چرا عوض شده؟؟؟برگردونیدشون محل قبلی.خیلی آروم.اینطوری شایذ استرسشون کمتر بشه.
اینم بگم که شاید خیلی ها باهام مخالفت کنند:ببینید جایی هست که دارن جوشکاری میکنن وسر وصدای زیادی هم هست اما پرنده تخم میذاره وجوجشم بزرگ میکنه اما جای دیگه ساکته ولی پرنده استرس داره وحتی تو لونه هم نمیره.من میگم فرقی نداره کجا باشه مهم اینه که پرنده بهش عادت کنه وبراش عادی باشه،الانم به نظرمن برگردونیدشون جایی که بودن وعادت کردن.البته نظرمنه وشما میتونید با افراد دیگه هم مشورت کنید ولی این به عقل ناقص من رسید
نه من با آنتی استرس مخالفم چون پرنده هاتون مشکلی ندارن
سلام دوستان
کف دریا رو پر کردم داخل قفس ولی باز این ماده گچ دیوارو میخوره چیکارش کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)