سلام .کسی میدون دقت تست های از مایشگاهی چجوری هستش به درد اکواریوم میخوره یا نه phوkhیا فسفات
دوستان برای چسبودن پلهای بالای آکواریوم ، بنظر شما باید از شیشه های کناری فاصله بدم یا نه به شیشه کناری هم بچسبونم و یه سوراخ در کنار شیشه برای رد کردن سیم و چیزای دیگه بزنم ؟
بنظرشما پلی هم که بالای آورفلو میخوره ، به اندازه آورفلو از شیشه کناری فاصله بدم یا اونم به اندازه آورفلو ببرم و به کنار بچسبونم؟
من برایه اکواریوم خودم از یه تسمه5سانتی برایه دور تا دور اکواریوم استفاده کردم و محمد میگه اینطوری پل استقامتش بیشتره دسترسی هم خیلی راحتره و تو سایتایه خارجی رو هم نگاه میکردم خیلی پرطرفداره این روشدوستان برای چسبودن پلهای بالای آکواریوم ، بنظر شما باید از شیشه های کناری فاصله بدم یا نه به شیشه کناری هم بچسبونم و یه سوراخ در کنار شیشه برای رد کردن سیم و چیزای دیگه بزنم ؟
بنظرشما پلی هم که بالای آورفلو میخوره ، به اندازه آورفلو از شیشه کناری فاصله بدم یا اونم به اندازه آورفلو ببرم و به کنار بچسبونم؟
مصطفی این دامسل پدر این 3 تا ماهیو در اوردش
منم انداختمش تو رف پیستولرم در اوردم فردا میرم بلنی بخرم
دوست عزیز شما این پل 5سانتی رو از لبه شیشه یعنی همون یکسانت شیشه 10میل چسبوندی ، یا از پهنای 5 سانتش ؟ و کلا از پلهایی که از بالا میذارن استفاده کردین ؟
راستی اگه پلهارو که از بالا میذارن به شیشه بغل بچسبونیم میزان دسترسی مشکلی پیدا میکنه ؟ اصلا احتیاج هست.
این عکس اکواریوم منه اون شیشه هایه دودی که کف اکواریوم هست شیشه هایه اورفلو هست
![]()
خیلی ممنون دوست عزیز - خیلی کمک کردین با این عکسی که گذاشتین ، من طول تانکم 150هست واسه همین مجبورم برای استحکام بیشتر از شیشه های 10 میل برای پل استفاده کنم و همینطور دو تا پل 35 سانتی هم از بالا بزنم که دیگه خیالم راحت بشه ممنون
البته به نظر من پل های طولی بهتره در ارتفاع آبگیری زده شه نه ارتفاع تانک
این اکواریوم500لیتر حجمشه و من خودم بدون نگرانی از احتمال باز شدن یا ترکیدن ابگیریش کردم(120*65*70)
این نوع پل زدنم من تو فروم هایه اونوری زیاد دیده بودم و حتی برایه اکواریوم هایه بزرگتر و کلن از زدن پلهایه بزرگ
تو عرض اکواریوم خوشم نمیاد چون هم با کثیف شدنش جلویه نور رو میگیره و هم دسترسی به داخل اکواریوم رو
محدود میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.