سلام دوستان
یک سوال تکراری رو میخوام بپرسم چون قبلا پرسیده بودم اما چون نت در دسترس نبود نتونسم بیام جوابهارو نگاه کنم الانم یادم رفته تو کدوم تاپیک بوده سوال.....
حالا سوال:
اگر جوجه های یک جفت(همون برادر و خواهر)رو با هم جفت بزنم چی میشه؟چرا نباید جوجه های یک جفت با هم جفت شن؟ممنون
سلامسلام دوستان
یک سوال تکراری رو میخوام بپرسم چون قبلا پرسیده بودم اما چون نت در دسترس نبود نتونسم بیام جوابهارو نگاه کنم الانم یادم رفته تو کدوم تاپیک بوده سوال.....
حالا سوال:
اگر جوجه های یک جفت(همون برادر و خواهر)رو با هم جفت بزنم چی میشه؟چرا نباید جوجه های یک جفت با هم جفت شن؟ممنون
ممکنه دچار نقص ژنتیکی بشن
برای همین هم خون هارو نباید جفت زد
خسلس ها هم جفت میزنن و مکشلی ندارن ولی نباید جفت بزنید
سلام.
در یک لیتر اب چند قطره ad3e باید حل کرد؟
ویرایش توسط abolfazl : 18th November 2014 در ساعت 04:39 PM
ذغال پرنده مخصوص طوطی سانان از چی تشکیل شده؟؟!
موارد مصرفش چیه؟
زغال مخصوص طوطی سانان و پودر صدف یه جورایی نقش فیلتر رو درچینه دون پرنده دارن و درطبیعت خودشون به چوب های سوخته حمله میکنن و میخورن. اما دراسارت بصورت بسته بندی تهیه میکنید و قاطی غذاهای نرم میکنید.
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
ویرایش توسط اسکندری : 24th November 2014 در ساعت 06:15 PM
این قفس خودشونه
قفس مسافرتی کاسکو از این چقد بزرگتر هستش؟ابعاد لونه برای عروس رو هم میشه بگید از اونا که درب کشویی هستش
سلام سحرجان
من توی همین ابعاد جوجه گرفتم
فقط سمت چپ وراست قفس را اگه بتونی دوتاازمیله ها رابا سیم چین بچینی وقفس را ازبیرون اتصال بدی عالی میشه
چون سرکشی به قفس فوق العاده راحته
چوب نشیمن را مستقیم در امتداد ورودی لانه قراربده با فاصله یکی هم میتونی بالانصب کنی
ویرایش توسط N@s!m : 24th November 2014 در ساعت 06:35 PM
یعنی لزومی نداره قفس بخرم؟آخه جفت گیری میکنن ماده درشته دمش به قفس گیر میکنه گاهی جفت گیری کامل انجام نمیده
واینکه ابعاد لونه مناسب چطوریه بدم دوسه روزه درست کنن واسم؟ممنون
مدل این قفس رو میدونید چی هست؟وحدود قیمت
![]()
ویرایش توسط sahar_sh : 24th November 2014 در ساعت 06:47 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.