هیکلش زیاد توپی نیست کاکلش هم تقریبا بد نیست سعی میکنم عکس هم بزارم
سلام
یه سوال دارم
چند وقتیه قناری نر و مادمو باهم گذاشتم ماده همش میره تو لونه میخوابه ولی تخم نمیذاره
پارسال 7 تا تخم گذاشت ولی باز نکرد امسال اصلا تخم نذاشته
خودشون جوجه پارسالی هستن یعنی تقریبا 16_17 ماه سن دارن
سلام خدمت رفقا گلاستر رو امروز عصر رفتم دیدیم حیکلش مثل قناری رسمی نر هست دهندار هم میزد کاکولش هم تا بالای چشمش بود قیمتش هم بیشتر کرده 140.000 تومان گلاستر اصلی هم نبود به نظر شما اگه من گلاستر نر رو با ماده اصلیش جفت کنم جوجه درجه یک میده یا نه در کول به نظر شما این گلاستر نره با این قیمت ارزش داره![]()
سلام دوست عزیز
از اواخر بهار تا اواخر پاییز فصل استراحت و تولک قناریه
بهتره قناری هاتون از هم جدا کنید تا استراحت کنند و برای فصل جفت آماده شوند
با توجه به توضیحات شما قناری مورد نظرتون یک قناری رسمی کاکلیسلام خدمت رفقا گلاستر رو امروز عصر رفتم دیدیم حیکلش مثل قناری رسمی نر هست دهندار هم میزد کاکولش هم تا بالای چشمش بود قیمتش هم بیشتر کرده 140.000 تومان گلاستر اصلی هم نبود به نظر شما اگه من گلاستر نر رو با ماده اصلیش جفت کنم جوجه درجه یک میده یا نه در کول به نظر شما این گلاستر نره با این قیمت ارزش داره
ممکنه از نسل گلاستر باشه ولی تبدیل به رسمی شده
اگر شما مایل به نگهداری از گلاستر هستین بهتره یه جفت گلاستر بگیرین
راستی نگفتید ارزش خرید داره یا نه اصلا احتمال داره با یه گلاستر اصلی جفت بشه جوجه های خوبی بده![]()
بهتر بود یه عکس ازش میگرفتید و میگذاشتید تا ببینیم چی هست فقط گقتی شبیه گلاستر و کاکلش تا رو چشمش هست بعد کلی هم سوال میخوای بپرسی و جواب همش رو هم میخوای؟
در ظمن اگر میخوای بخری و زود جفت بزنی باید بدونی که تو این فصل جفت زدن قناری کار بسیار اشتباهی هست باید صبر کنی بعد از مهر ماه
بخشید دارم زیاد سوال میپرسم به نظر شما من قناری رسمی بخرم بهتره یا همون گلاستر که تبدیل به رسمی شده چکار کنم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.