سلام
اسهال فقط یه نشانه از بیماریه پرنده ها وقتی یبمار می شن غذا کم می خورن و آب زیاد می خورن به همین خاطر اسهال می شن برای تشخیص دقیق و درمان در اسرع وقت طوطی تون رو ببرید بیمارستان کامرانیه چون اونجا امکانات کافی برای تشخیص بیماری و از همه مهم تر دکتر خوب دارند قبلش زنگ بزنید تا دکتر متخصص پرندگان شون باشه.
اینم سایت بیمارستان: http://www.tehranpet.com
موفق باشید
سینا
ببین دوست عزیز اگه هیچ مشکلی بجز اسهال نداشته باشه احتمالا ماله استرسه و شما حتما خواستی به زور سرشو بخوارونی دوست عزیز و دوستانه گلم والا بلا یه سر خواروندن ارزش اذیت کردن طوطیو نداره چرا انقد حساسین رو این قضیه درسته که بزاره سرشو بخوارونی یعنی رامه ولی به چه قیمت خود آقا م که اون روشو به بچه ها میگه نمیگه به زورو با استرسو با اذیت کردن اون این کارو بکنید این کاره شما جواب معکوس میده شما باید با صبر و حوصله با رفاقت با محبت با اون دوست بشید تا بزاره حالا یکم زمان بیشتر اگه از غار افتاده باشه که دیگه مشکلی در کار نیست من چند بار سعی کردم حتی با سماجت چند باری هم سرشو خواروندم ولی دیگه نذاشت خوشش نیمد منم دیگه اذیتش نکردم گذاشتم واسه موقش که خودش بخواد پس یکم وقت بزارید با حوصله و صبر پیش برید
موفق باشی
سلام
من دو روزه ميخوام با دست به طلا غذا بدم ولي نميگيره.ديروز از ساعت10شب تا 10شب فرداش گرسنه موند ولي از دستم نگرفت منم ترسيدم بميره غذاشو گذاشتم براش.
امروزم كه از ساعت11ديشبه كه غذاشو برداشتم و تا الان كه ساعت5/4بعد از ظهره هنوز ازم غذا نگرفته و وقتي دستمو ميبرم تو قفس همش از قفس بالا ميره.چيكار كنم؟؟
سلام دوست عزیز
شما باید اول از بیرون قفس شروع کنی با بادوم شروع کن از بیرون لای نرده با دو انگشت احتیاج به گشنگی نیست انقدر بگیر تا یهو از دستت میگیره میندازه دوباره دوباره ... تا میگیره خورد میکنه یا پرت میکنه شما تکرار کن از رو میره در حینه خورد کردن مزش میره زیره زبونش دیگه میخوره بعد با سیب همینکارو بکن بعد از چند روز که دیگه راحت گرفت بعد درو باز کن از داخل بهش بده یواش یواش عادت میکنه با تکرار همه چی درست میشه
موفق باشی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)