واقعا انتظار نداشتم.خوب حالا از کنجکاوی شب خوابم نمیبره.هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم .امیدوارم لیاقت نوه دار شدن رو داشته باشم![]()
اگر جفتم بازم بخوان تخم کنن چطوری جابجاشون کنم؟تو خونه تکونی باید جاشونو عوض کنیم.خوهشا یه پیشنهاد بدید تا ببینم چیکار میتونم انجام بدم.نمیدونم قفس جدید بگیرم چی کارکنم کلا گیج شدم،از طرفی هم مطمئنم که مامانم اجازه نمیده که جابجا نشن وقبلا هم بهم گفته که تا عید خونهتکونی باید بشه که من گفتم از دوهفتگی جوجه ها مشکلی نداره ولی اگر تخم کنن که نمیتونم جابجاشون کنم
زیاد میخونه و اگر قفس بزرگ باشه پرش های کوچیک تو کف قفس انجام میده وماده رو نوازش میکنه واز این چیزها...
فکر کنم منظورتون مستی مادست که اونم تک جیغ میزنه وهمین طور با سر وکله ی نر ور میره وحالت جفت گیری میگیره.
که سر وکله ی همدیگه رو خاروندن همیشه نشونه ی مستی نیست
نگران نباشید وفقط مطالعتون رو بالا ببرید وسعی کنید کاری به کارشون نداشته باشید البته اگر میتونید چون من خودم خیلی سرک کشیدم واین رفتار واقعا مناسب نیست.
آره منظورم ماده بود درسته که یکبار جفتگیری کردن ولی زود جداشون کردم.ماده تک جیغ میزنه ولی هیچ وقت نوازش یا سروکله نر رو نرفته نه الان نه اون موقع
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.