سلام. با اپلود سنتر دیگه ای اپلود کنید. غده حالت ابسه داره یا سفته؟جاهای دیگه بدن و داخل دهان رو بررسی کنید . جوش . زخم یا کبودی دیده میشه؟ غذا چی میخوره ؟ اشتهاش خوبه؟
به نظر نمياد جوش چركي باشه . مورد مهميه. بي دليل نيست . اگرقابل تشخيص نباشه ،نمونه برداري ميكنن ، در صورتي كه بافت چربي و بي أهميت باشه با جراحي بر ميدارن ولي براي موارد ديگه ، دارو تجويز ميشه . فعلا قفس و وسايلشو ضدعفوني كنيد. روزي دو بار محلول گليسيرين يده ( انساني ) روي موضع بزنيد ( وارد چشم نشه ) و شبها پماد تتراسايكلين ١٪ چشمي به مدت ٣ روز . اگر برطرف نشد به متخصص طيور مراجعه كنيد. عامل خارجي باشه ، با جراحي مختصر رفع ميشه ، و منشاء داخلي با انتي بيوتيك .
تشکر / پماد تتراسایکلین انسانی یا حیوانی ؟؟ بعد پماد یده واین پماد نیاز به تمیز کردن داره یا جذب میشه ؟؟
تا اومدم ویرایش کنم جواب دادین بعد از مصرف داروها جذب میشن یا باید بادستمال تمیزکنم ؟؟
فکر میکنم امروز 3 یا 4 روز از مصرف داروهای فنجم میگذره /به نظر غده از حالت معمولی به شکل یه کیسه چرکی تغیر کرده /یه نکته ای هم که امروز اتفاقی متوجه شدم این هست که فنج جان این پماد وقطره هایی که به چشمش میمالیم وقتی توی قفس میره چشمش رو به میله های قفس وچوب زیر پاش میماله واونها را پاک میکنه /اینم عکس از وضعیت جدید /مصرف دارو را تا چند روز دیگه ادامه بدم ؟؟
![]()
سلام. خیلی تغییر زیادی نکرده. رفتاری که بعد از استعمال پماد داره طبیعیه. اگر امکانش هست حداقل روزی یکبار با چند قطره اب گرم چشمشو تمیز و خشک کنید.
داروها رو تا 5 روز دیگه ادامه بدید . انتی بیوتیک هم خصوصی مینویسم تهیه کنید.
با قطره گلیسیرین یده خیلی مشکل داریمروی غده وای نمیسته سر میخوره میره روی پرها یا توچشمش انگار اصلا جذب سطح پوست غده نمیشه /ضمنا دونفر با هم این کار را انجام میدیم /دور چشمش را هم دیشب تمیز کردم امروز وسط قطره زدن سرش را چرخوند واین طوری شد / باشه مصرف میکنم
می بخشید من پستام کمه نمیتونم توی خصوصی سوال کنم
توی وسایلم قرص اکسی وت 100 میلی گرم دارم میتونم از اون استفاده کنم ؟؟ اگر بله به چه شکلی ؟؟من جایی برای جدا کردن فنج مادم ندارم /
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.