سلام آقا فرشاد
میخواستم ببینم تو این جندماهی که راکتور گذاشتین چه تغییراتی داخل تانکتون ایجاد شده، جلبکها کمتر شدن ، کلا ازبین رفتن و ......
راستی کیفیتش خوبه ، صدایی چیزی نداره
ممنون میشم اگه تجربیات خودت را بگی
سلام آقا فرشاد
میخواستم ببینم تو این جندماهی که راکتور گذاشتین چه تغییراتی داخل تانکتون ایجاد شده، جلبکها کمتر شدن ، کلا ازبین رفتن و ......
راستی کیفیتش خوبه ، صدایی چیزی نداره
ممنون میشم اگه تجربیات خودت را بگی
سلام
راستش من احساس کردم تانکم داره جلبک میزنه رفتم اکسترافس برایت ول خریدم دو سه روز از بین رفت و تانک شروع کرد به کرولاین زدن روی سنگ ها و موج سازها و شیشه ها
نه صدا که اصلا نداره 350 قیمتشه
من که راضی هستم
منم که تا الان 6 روزه ازش استفاده کردم به طرز عجیبی جلبکها قهوه ای رنگ تانک رو کلا نابود کرده![]()
فرشاد توی آکواریوم لند یه سری رف داشت که واسه گذاشتن بالای سامپت سایزش مناسبه اما من با یکی از دوستان وارد که صحبت میکردم میگفت اکثر کسایی که رف رو جدا میزنن ار کارایش راضی نیستن و عملکرد مناسبش وقتیه که تو خود رف باشه.اون نظرش این بود که یه گیاهی که ریشش در آب رشد میکنه رو در یه قسمت از همین سامپت بزاری.
دوستان 2 تا دلقک اسلاريس و 2 تا بلک فتون دارم که 1 ساله که در تانکم هستن
تا حالا هم شقايق پايه قرمز،رز، و الانم يه شقايق خليجي کوچيک دارم که اصلا 1 ثانيه هم داخلش نرفتن
2 هفته ديگه ميخوام شقايق اضافه کنم که بالاخره توشقايق رفتن دلقک هاي تانکمو بعد يه سال ببينم
لطفا راهنمايي کنيد که چه شقايقي بگيرم که اسلاريس و بلک فتون داخلش برن 100 درصد، و اينکه شرايط نگهداري شقايق اش هم زياد سخت نباشه و خيلي هم اينور اونور نره
ممنون
سلام عجیبه که دلقکاتون داخل شقایق نمیرن!! بعضی وقتا دیدم وقتی شقایق نیست دلقک ها حتی داخل یا نزدیک مرجان هم میرن چه برسه به شقایق حالا می خواد شقایق تحصصیش باشه چه نباشه! اسلاریس شقایق موکتی هم دوست داره می خواین امتحان کننین اما یادتون باشه اگه خواستین موکتی بگیرین فقط ازین خارجی ها بزاریندوستان 2 تا دلقک اسلاريس و 2 تا بلک فتون دارم که 1 ساله که در تانکم هستن
تا حالا هم شقايق پايه قرمز،رز، و الانم يه شقايق خليجي کوچيک دارم که اصلا 1 ثانيه هم داخلش نرفتن
2 هفته ديگه ميخوام شقايق اضافه کنم که بالاخره توشقايق رفتن دلقک هاي تانکمو بعد يه سال ببينم
لطفا راهنمايي کنيد که چه شقايقي بگيرم که اسلاريس و بلک فتون داخلش برن 100 درصد، و اينکه شرايط نگهداري شقايق اش هم زياد سخت نباشه و خيلي هم اينور اونور نره
ممنون
![]()
سلام آقا فرشاد.مبارک باشه خیلی تانکتون زیباست.منم یک 180مثله یکی شما دارم ولی لایوراک نداره میخوام مثله یکی شما لایوراک بچینم.مال شما لایوراک هست یا سنگ غیر زنده ؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.