سلام
بیشتر جلبکهای مزاحم به علت فسفات ونیترات بالا وهمین طور نور نامناسب به وجود میاد حتما آب رو تست کنید ونتایج تست رو بزارین همچین بفرمایین ازچه لامپ یا سیستم رو شناییی با چه کلوینی استفاده میکنین
سلام دوستان با تشکر از جوا***** که دادید
من برای بنفش شدن لایوراک ها از پرپراپ پرپرتچ استفاده کنم یا از کلسیم و به نظر شما محصولات دلتل مارین قابل اعتماد هست یانه
این سوال رو باید کسای که استفاده کردن و میکنن جواب بدن ولی در حال حاضر بهترین محصولات افزودنی ول هم از نظر دوز هم کیفیت از شرکت برایت ول هستش در ایران
بهترین محصول پرپاپ و پرپرتچ هست و دارایه کیفیت مناسبی هستن و استفاده از کلسیم و متعادل نگه داشتنشم به بنفش شدن سنگا کمک میکنه
بنظر من مهم ترین پارامتر تو بفنش شدن منیزیم بالا و kh بالای 10 هستش .از منیزیم منظم استفاده کنید شروع به بفنش شدن میکنه
از چه گیاهی تو اکواریوم استفاده کنم که هم قشنگ باشه هم ماهیان نخورن ماهیهام جراح دوم زرد ناسو بلو تانگ موریش ودلقک نمو هستن حجم اب 550لیتر ممنون میشم راهنمایی کنین
اگه فقط برای زیباییش میخاید گیاه دوشیزه یا همون علف لاک پشت گیاه خوبی هستش و معمولا ماهی ها نمی خورنش اما خوب نیترات خار خوبی نیست!
سلام
بله این ماهی مال خلیج فارس هستش و یکی از دوستانم من هم ک گرفته بود خیلی معترض بود که دردسرش زیاده و از اخلاقش شاکی بود![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.