نه نگران نیستم گفتم جوجه اصلا غذا نمیخواست.فقط نمیدونم اینکه اینکارو میکنن دلیلش ابراز شادیه یانه؟
چون پریروز هم همینطور بودن از قفس میرفتن بالا وپایین و..
فکر میکنم البته فکر میکنم وقتی که اولین صدای جیک جیک رو تو تخم میشنون میان بیرون وسر وصدا میکنن وبعد از چند دقیقه بازم میرن تو لونه وبازم رو تخم میخوابن
برای من رو تخم ها میخوابن اما تا صدای جیک جیک از تو تخم میاد بیرون یه چند دقیقه ای شاید حتی نیم ساعت میان بیرون واین حرکت رو میکنن بعدشم باز میرن میخوابن.یه چیز جالب هم که هست نمیدونم چرا وقتی جوجه ها میخوا نبیان بیرون اینا میان از بلوک معدنیشون گاز های بزرگ میگیرن واز اون میخورن یا وقتی میرن تو لونه (ماده)شروع میکنه به نوک زدن به کف لونه وسر وصدا کردن
سلام
الان تو لونه رو نگاه کردم دیدم 3 تا تخمه..
یه جورایی مطمئنم نطفه نداره و دلم میسوزه رو تخم های بی نطفه خوابیده...
چجوری میتونم بفهمم تخم ها نطفه دارن یا نه؟ که اگه ندارن بر دارم
2تایی با هم رو تخم ها میخوابن و به ندرت از لونه بیرون میان..
خیلی گناه دارن تفلکی ها
سلام
باید حداقل 3 روز روی تخم ها بخوابن و تخم ها در صورتی که نطفه دار هست در صورت گرم شد تخم رگ ها دور و بر زرده پیدا خواهد بود وگرنه بدون نطفه هست پیشنهاد میکنم حداقل 3 روز از خوابیدن عروسا رو تخم بزارید بگذره حتی اگر تخم نطفه هم داشته باشه اگر 3 رو نگذشته باشه دو ر و بر زرده رگ خونی وجود نخواهد داشت
برای اینکه بفهمید نطفه داره یا خیر یه چراغ قوه بگیرید دستتون و روی تخم بگیرید مشخص خواهد شد
ماده تقریبا اماده شده....نه کامل ولی بعضی موقع ها مست بازی در میاره....
ولی نر کاری به کارش نداره.... نوکش از دیروزه داره انگار پوست میندازه یه حالت مشکی شده...
هم نوک بالاییش و هم پایینیش....
به نظرتون از هم جداشون کنم بهتر نیست؟؟ چون ماده نرو میزنه و نر همش کفه قفس...
سلام.جفت تا زمانیکه در روز حداقل سه بار جفت گیری نکنن آماده نشدن و لونه گذاری سودی نداره.ضمن اینکه وقتی بدن پرنده آماده نشده باشه جدا کردنشون کمکی به آماده شدنشون نداره.شما خیلی عجول هستید و بهتره منتظر بمونید چون الان برای جفت شدن جفت شما خیلی زوده.بهتره از غذاهای گرم و تحریک کننده استفاده کنید و فعلا منتظر بمونید تا آمادبه بشن.جفت شما فکر میکنم تازه دارن به قفس عادت میکنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)