سلام به همگی من یه جفت فنچ داشتم عکساشونم بالاتر گذاشته بودم
امروز از رفیقم یه دونه فنچ نر بالغ گرفتم انداختم تو قفسه فنچام شدن 3 تا
اون 2 تا نر همش باهم درگیرن به نظرتون چیکار کنم جداشون کنم ؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین
سلام به همگی من یه جفت فنچ داشتم عکساشونم بالاتر گذاشته بودم
امروز از رفیقم یه دونه فنچ نر بالغ گرفتم انداختم تو قفسه فنچام شدن 3 تا
اون 2 تا نر همش باهم درگیرن به نظرتون چیکار کنم جداشون کنم ؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین
سلام اقا مهدی ممنون بابته جوابتون که با صبرو حوصله ما تازه کارا رو راهنمایی میکنید
اون نرو جدا کردم و تو انداختمش تو قفسه جدا ولی بازم مثله قبل نیستن اون ارامشو ندارن همش سرو صدا میکننو نره قبلیم انگار با حضوره رقیب یه جوریه
میخواستم بپرسم اگه یه ماده جدید برای این نر تازه وارد بگیرم خوب میشن ؟
یه قفسی دارم طولش تقریبا 80 عرضش 50 ارتفاشم حدیدو 50 سانته که خودم درستش کردم با میلگردو روشم تور مرغیه ... قبلا به عنوان جوجه پرون قناری ازش استفاده میکردم
میشه وقتی ماده رو اضافه کدم (2جفت شدن) همشونو بندازم تو اون قفس ؟ اونجوری درگیری پیش نمیاد ؟تکثیرشون چی اونطوری بهتره یا جفتا تو قفسه جدا باشن ؟
ببخشید سوالام زیاد شد ممنون اگه راهنماییم کنید .... با تشکر![]()
سلام ممنون از جوتبتون ولی منظورتونو نفهمیدم ببخشید ... من 2 تا فنچ نر با یه دونه ماده دارم دیروز 3 تاشونو انداختم تو یه قفس تقریبا بزرگ
ولی به علت درگیری فنچ نر که تازه اورده بودمو جدا کردم قفسشو هم بغله قفسه اون جفتی که داشتم اویزون کردم ....ولی نرو ماده با وروده فنچ نره جدید
مثله قبل نیستنو سرو صدا میکنن و همش میپرن رو به قفسه فنچه نری که جداست .... در جوابه اینکه گفتین چرا اصرار داری همشونو باهم یه جا نگه داری
تو همین سایت جایی خوندم که فنچا باید جفته خودشونو خودشون انتخاب کننو تو گله بهتر جفت میشن.... اینجوری میترسم جوجه ندن .... من قصدم جوجه گرفتن ازشونه
با تشکر![]()
سلام
دوست عزیز زمانی که یک جفت باهم هستن اصلا کار درستی نیست پرنده دیگه ای اضافه بهشون چه ماده و چه نر باشه
اون پرنده نر و باید جای قرار بدید که جلوی چشم اینها و حتی صدای همدیگر رو هم نشون . چون قبلا انها جفت بودن و این کار باعث درگیری بین شون قرار میگیرد
زمانی این مورد کارای داره که جفتی نداشته باشید و بخواهید جفت پیدا کنید که تعداد پرنده باهم در یک قفس نگه میدارن.
شما که جفت داری نیازی به این کار نیست..
سلام به همه دوستان
فنچ مادم اصلا حالش خوب نیست دیروز بعد از ظهر متوجه شدم پرهاش پف کردست
ولی نفهمیدم برای چیه تا شب که دیدم تو جایی که براشون سبزیجاتو ... میریزم یه دونه تخم هست
گرفتمش دیدم مقعدش متورم شده .... فکر کنم تخم گیر کرده تو مقعدش .... دیشب با روغن کرچک یکم مقعدشو چرب کردم
صبح بردمش پیشه دامپزشک گفت کاره زیادی نمیشه براش کرد فقط مقعدشو چرب کنی یا اینکه یه قطره روغن زیتون بدی بخوره
که اونم ریسکه ممکنه بکشتش .... به نظره شما چیکار کنم ؟؟؟
راستی مدفوعم کرد![]()
اول از همه جاشو گرم نگه دار . مقعدشو چرب کن اروم ماساژ بده تا تخم به پایین حرکت کنه - یه ظرف کم عمق و با آب ولرم پر کن و برای چند دقیقه توش نگه دار فقط مواظب باش خفه نشه - اینارو خودت میتونی به راحتی انجام بدی
روش دیگه هم بیرون آوردن تخمه که کار شما نیست باید توسط دامپزشک و متخصص این کار انجام بشه
با سلام . ماده فنچم که چند پست قبل ذکر کرده بودم متاسفانه تلف شد . تخمش گیر کرده بود و من متوجه نشده بودم . الان برای جفتش یه ماده دیگه خریدم . حالا میخواستم بپرسم که برای جفت انداختنشون و لونه گذاریشون باید چه کاری کنم و با چی تغذیشون کنم ؟ ممنون . با سپاس فراوان
سلام دوسته عزیز ممنون از اینکه جواب دادی
امروز صبح که بردمش پیشه دامپزشک یکم مقعدشو ماساژ داد و معلوم بود حیوون درد میکشه
ولش کرد تو قفس دیدم حیوون میلرزه و همون وقت به سختی مدفوع کرد
ولی مدفوعش زیاد بود به نسبت همیشه
اینم بگم ابو دونه میخوره و پر اراییم میکنه
ظهرم یه بار که داشتم نگاش میکردم به سختی مدفوع کردو بازم بیشتر از معمول بود
الان پف پرهاش خیلی کم شده و ورجه ورجه هم میکنه به نظرتون تخم گیر کرده بوده یا مشکلش چیزه دیگه ایی بوده ؟
ببخشید زیاد شد حرفام ..... با تشکر
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)