متخصص اگزوتیک کجا کجا پیدا کنم
متخصص اگزوتیک کجا کجا پیدا کنم
مگه شما یکماه پیش برای مشکل خرگوشهاتون به دکتر اگزوتیک مراجعه نکردید؟!! ادرس گذاشته بودم براتون! نفرمودید خرگوش دیگه چرا فوت کرد؟
بیمارستان دامپزشکی مرکزی تماس بگیرید روزهایی که دکتر رستمی تشریف دارن مراجعه کنید.
زعفرانیه. خ محمودیه. کوچه تیر . شماره 32/ 22047257
ایرانیان هم متخصص جوندگان داره.
راه حلی کسی بلد نیس؟[emoji853]
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
سوال پرسيدم پاسخ نداديد بدونم از چه روشهايي استفاده كرديد!
جوابی که دادید با یه فونت عجیب غریب اومده !
من تقصیر ندارم چون خونده نمیشه
http://www.upsara.com/images/jq2x_de...b5f7d20376.png
نگاه كردم توي تاپيك هيچ مشكلي نيست ، سوال به همون شكل طبيعيش ثبت شده ، مثل بقيه نوشته ها . ديشب كه مجدد پرسيدم از چه روشهايي براي اموزش محل دستشوييشون استفاده كرديد؟!جوابی که دادید با یه فونت عجیب غریب اومده !
من تقصیر ندارم چون خونده نمیشه
http://www.upsara.com/images/jq2x_de...b5f7d20376.png
یه جعبه کفشو داخلش پوشال و یونجه ریختم گوشه اتاق گذاشتم
هر جای دیگه ام دستشویی میکردن تمیز میکردم سریع و دستمالم میذاشتم تو جعبه که بوشو اونجا حس کنن!
خیلی خیلی تلاش کردم
یه مدت دیگه یاد گرفته بودن میپریدن رو تختم کارشونو میکردن
الان دیگه از ترسم آزادشون نمیتونم کنم
اما واقعا میخوام آزاد باشن که با این وضع کلا باید در حال تمیز کردن باشم
خوبه ، تلاشتونو كرديد . اينبار با ظروف پلاستيكي ( نه يكبار مصرف ) كه عمق كمتري داره امتحان كنيد . مثل ظروف ملامين . هر كجا بچه ها رو نگهداري ميكنيد ، ظرف رو همونجا بزاريد كنارشون تا يكي دو هفته بهش عادت كنن و بعنوان محل دستشوييشون بشناسن. پوپ و دستمال اغشته به ادرار هم فورا داخلش بريزيد مثل قبل . جاهاي ديگه هم كه بو گرفته ضدعفوني كنيد و با أسانس ميوه هايي مثل پوست پرتقال آغشته اش كنيد. فقط ممارست لازمه ، صبور باشيد و تا زماني كه در محدوده كوچك فعليشون بهش عادت نكردن ، ظرفو توي اتاق نبريد .یه جعبه کفشو داخلش پوشال و یونجه ریختم گوشه اتاق گذاشتم
هر جای دیگه ام دستشویی میکردن تمیز میکردم سریع و دستمالم میذاشتم تو جعبه که بوشو اونجا حس کنن!
خیلی خیلی تلاش کردم
یه مدت دیگه یاد گرفته بودن میپریدن رو تختم کارشونو میکردن
الان دیگه از ترسم آزادشون نمیتونم کنم
اما واقعا میخوام آزاد باشن که با این وضع کلا باید در حال تمیز کردن باشم
یعنی ظرفو داخل قفس بذارم ؟خوبه ، تلاشتونو كرديد . اينبار با ظروف پلاستيكي ( نه يكبار مصرف ) كه عمق كمتري داره امتحان كنيد . مثل ظروف ملامين . هر كجا بچه ها رو نگهداري ميكنيد ، ظرف رو همونجا بزاريد كنارشون تا يكي دو هفته بهش عادت كنن و بعنوان محل دستشوييشون بشناسن. پوپ و دستمال اغشته به ادرار هم فورا داخلش بريزيد مثل قبل . جاهاي ديگه هم كه بو گرفته ضدعفوني كنيد و با أسانس ميوه هايي مثل پوست پرتقال آغشته اش كنيد. فقط ممارست لازمه ، صبور باشيد و تا زماني كه در محدوده كوچك فعليشون بهش عادت نكردن ، ظرفو توي اتاق نبريد .
ممنون از راهنماییتون[emoji1317]
بله ديگه ، پس كجا بزاريد ؟!یعنی ظرفو داخل قفس بذارم ؟
ممنون از راهنماییتون[emoji1317]
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.