دوستان آدرس سایت رو اگه سیو شده تو مرورگرتون دارید یا بوک مارکش کردین به این آدرس تغییر بدین
www.parsipet.ir
forum.php از آخر لینک پارسی پت حذف شده
دوستان آدرس سایت رو اگه سیو شده تو مرورگرتون دارید یا بوک مارکش کردین به این آدرس تغییر بدین
www.parsipet.ir
forum.php از آخر لینک پارسی پت حذف شده
ویرایش توسط sepideh : 24th February 2013 در ساعت 11:17 PM
سلام .دیروز داخل قسمت عکس اکواریوم اب شیرین داخل قسمت خودم rooham64عکسای جدید از ماهی خودم گذاشته بودم حتی بعضی از دوستان نظر داده بودن اما امروز هرچی سعی کردم اثری از عکسهای جدیدی که گذاشته بودم نیست لطفا رسیدگی کنید![]()
فروم به خاطر مشکل فنی که پیش اومد یک روز برگشته به عقب .دوباره عکساتون رو بذارید تا دوستان نظر بدن
درود
۳تا از تاپیکهای منم که دیروز زده بودم پریده نیست!!!!!![]()
سلام
دوستان البوم عکس آب شور من به جای عکس شقایق و ماهی هام پر شده از عکس سگ و گربه!!!!!
دو تا حالت وجود داره :
یکی این که من ماهی هام رو فروخت سگ و گربه خریدم!!
یکی هم این که جدیدا به گربه میگن شقایق به سگم میگن ماهی!!
سلام. چند وقت پیش به خاطر مشکلاتی که برای آپلود سنتر پیش اومد، عکسای آپلود شده 4 ماه قبلش پاک شد و وقتی کاربرا عکسای جدید آپلودکردن ، جایگزین عکسای قدیمی شده
تو آلبوم شما فقط 2 صفحه این مشکل پیش اومده . عکسارو دوباره آپلود کنید و لینکش رو به مدیران بدین که براتون اصلاح کنن
موفق باشید
چند وقت پیش مشکلی برای اپلود سنتر پیش اومد که این جابجایی عکس ها بخاطر این مسئله است
سلام امروز هر چند صفحه ای که باز میکنم تو یکیش یه صفحه ی جدید باز میشه ومینویسه:
the page at parsipet.ir says:
بعد زیرش کلی کد وارور مینویسه ومیکه که یک سری از موارد نمیتونه بارگزاری شه ...
حالا این چی هست؟چرا اینطوری شده؟
سلام . آیا آپلود سنتر دوباره مشکل پیدا کرده . با هر فرمتی عکس میزارم میگه پشتیبانی نمیشود . چطور قبلا میشد ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.