چوبت رو بیشتر بجوشون تا بالا نیاد خوبسلام
دوست عزیز در جواب سوالات شما
این سنگ موقتی روی چوبه واسه پایین نگه داشتنش وگرنه کلا ورش میداشتم
اون حلزون رو خیلی دوس دارم و نمیذارم بمیره و علاقه ای به کت آلبینو ندارم چون یک رویال دارم
دلقک و بلک گوست برای نگه داری با دیسکس اصلا مناسب نیستند همانطور که در سایت نیز بارها گفته شده اصلا توصیه نمیشه و حرفه ای نیست
دلقک حرکت سریع داره و باعث استرس میشه
مرسی از پیشنهاداتت
علی همچین دیسکسی نوبره با این حساب هر موقع میری تانک رو سیفون کنی باید به لیوان آب قند ببری بدی ماهی هات
چجوری میخوای جلو مرگ حلزون رو بگیری؟ منجمدش میکنی؟![]()
اول خودمو ميگم
بايد ياد بگيريم كه هرچي رو ميبينيم و با منطقمون جور در نمياد ردش نكنيم ؛؛؛ ممكنه براش دليلي وجود داشته باشه
من هم سنگ بالاي درخت رو تووو عكسها ديده بودمو برام تعجب شده بود كه يعني چي ؟؟؟ و چه قشنگ دليلشو گفت علي آقامون
راستي تبريك منم پذيرا باش بابت ه آكواريومت علي آقا
سلام خیلی تغییرات مثبتی دادید خیلی قشنگ شده تبریک![]()
سلام
دکور جدیدتون فعلا مشابه ای نداره تبرک میگم
شما هر چی ماهی نر هست رو جمع کردید؟ کلا مردونه اش کردید ها
سلام علی جان
بسیار زیبا و دلنشین شده.
موفق باشی
اول خودمو میگماول خودمو ميگم
بايد ياد بگيريم كه هرچي رو ميبينيم و با منطقمون جور در نمياد ردش نكنيم ؛؛؛ ممكنه براش دليلي وجود داشته باشه
من هم سنگ بالاي درخت رو تووو عكسها ديده بودمو برام تعجب شده بود كه يعني چي ؟؟؟ و چه قشنگ دليلشو گفت علي آقامون
باید یاد بگیریم حتی اگر از نظرات دیگران خوشمون نمیاد ردش نکنیم ::: قطعا دیگران دلیلی برا نظرشون دارن
خیلی خیلی ممنون دوست گلم لطف دارید به بندهاول خودمو ميگم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.