سلام آقا مهدی
مبارک باشه
یه مطلب بگم
منم مثل شما از بستر دست ساز دارم استفاده میکنم و در حال حاضر 3 نوع چمن دارم.یکی گلاسو یکی تنلوس و اون یکیرو اسمشو بلد نیستم
سلام آقا مهدی
مبارک باشه
یه مطلب بگم
منم مثل شما از بستر دست ساز دارم استفاده میکنم و در حال حاضر 3 نوع چمن دارم.یکی گلاسو یکی تنلوس و اون یکیرو اسمشو بلد نیستم
به به هر دم از این باغ بری میرسد ..
تازه تر از تازه تری میرسد ..
مهدی جان مبارکه آقا .. خیلی مبارکه ..
چند تا بسته کود ریختی؟ قیمت چنده؟
من زبونم تو این تایپیک جز تحسین به چیز دیگه ای باز نمیشه ..
آقایون ببینید و بیاموزید .. خداییش کارت یکه یکه..![]()
سلام اقا مهدی
اقا مثل همیشه عالی و زیبا
ما منتظریم هر چه زودتر نتیجه کار رو ببینیم لذت ببریم
اقا اون تراز بالای تانک فروشیهچه خوشکله
سلام علی آقا
ممنونم . توی تاپیکتون از بستر دست ساز توضیح بدین ببینیم از چیا استفاده کردین . مرسی
به به حامد عزیز . آقا من فکر کردم الان میای منو دعوا میکنی . ولی مثل اینکه خوشتون اومده . خب خدارو شکر . عقب تانک اول سنگ رودخونه ای درشت ریختم و بعدش دو بسته و نیم سویل اوشن فری کار کردم که صرفه جویی بشه
میخوام جلو رو کوبایی بکارم و عقب رو هم گیاهای متفرقه ولی میخوام دو تا درختهای بریده شده بیشتر تو چشم باشن
ارادتمند
سلام آقا سعید . چطوری ؟ چشم آقا سعی میکنم سریعتر گیاهارو بکارم که نتیجش زودتر معلوم بشه . تراز قابل داری نیست . سنگ و بستر که اضافه میکردم ترسیدم فشار زیاد باعث بشه پایش کج شه واسه همین اون تراز رو تا زمان آبگیری کامل میزارم که اگه داره به یک طرف فشار میاد متوجه بشم و دوباره ترازش کنم
ارادت
سلام اقا مهدی یکی از قهرمانان ورزش نگهداری از اکواریوم گیاهی
اقا تبریک میگم برای سلیقه و حوصله ای که در این زمینه دارید و تشکراز راهنمایی و اطلاع رسانی شما در این ورزش پر طرفدار
از اینکه برای تانک جدیدتون اسم در نظر گرفتید ایده خوب و جدیدی هستش که در اینده دوستان هم برای منظره و طرح تانک خودشون اسم در نظر بگیرند
( البته اگر شما و تیم مدیریت این کارو صلاح بدونند )
مرسی
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام آقا احسان . ممنونم آقا شما لطف داری . این دو تا ریشه این شکلی نبودن ولی خودم با اره یجوری بریدمشون که شبیه دو درخت بریده شده باشن . با این تفکر که اعتراضی داشته باشم به قطع بی رویه درختان . اسم این تانک هم شد درختان بریده شده ( Cut Trees )
اسم بعضی از تانکهای تاکاشی آمانو :
طوفات در جنگل
باغ شگفتی
جنگل باشکوه
سایه ها در جنگل بارانی
باد می آید
سوسوی خط ساحل
آواز باد
آهنگ شیرین رنگ
ارادت
به به آقا مهدی عزیز
میبینم که باز هم در پی اینی که چشم های خسته مارو با طراحی های زیبات به وجد بیاری،واقعاً ازت ممنونم و یک خدا قوت با تمام وجود بهت تقدیم میکنم.
طراحی اولیه ات با وجود اینکه گیاه کار نکردی مثل همیشه عالیه و انتخاب اسم هم بسیار هوشمندانه.
فکر میکنم تصمیم داری ایواگومی کارکنی که چوبها بیشتر به چشم بیان،درسته؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)