سلام دوستان گل ، یه خوکچه هندی گرفتم که دوستان گفتن حدودا باید 1 ماهش باشه عکسشم میزارم شما هم نظر بدید !!
مشکلی که دارم اینه که ایشون فقط کاهو میخوره و علف و دونه پارس !!!!! گوجه اصلا نمی خوره ، خیار عمرا ، فلفل یبار دوتا نوک خورد هویج هم نمیخوره امتحانی با پست و نشسته گرفتم جلوش یکم مشتاق بود یه تست بزنه ولی ندادم بهش من نگران ویتامین ث بدنش هستم الان 3 روزه این وضعشه
راستی یونجه گیرم نیمده با هزار بدبختی رفتم تازه گیر اوردم و خشک نیستن چیکارشون کنم ؟
دوستان گل پیشاپیش تشکر
سلام.مبارک باشه.
بله حدودا 1 ماهشه.
خوکچه هایی که تازه میگیرن معمولا این مشکلو دارن چون از قبل تغذیه درستی نداشتن عادت کردن به این وضع.
واسه درست کردنش نیازی نیست هر غذایی که اون میخواد بهش بدین یه کوچولو گشنه بمونه غذاهای جدید رو امتحان میکنه مثلا اول صبح که از خواب بیدار میشه واسه وعده صبحونه فقط گوجه فرنگی در اختیارش بزارین.
مخصوصا کاهو که تا وقتی در اختیارش قرار بگیره به چیز دیگه ای لب نمیزنه.
دونه پارس برای خوکچه؟ندین اصلا.واسه مینا و مرغ و خروس استفاده میشه.
متوجه نشدم نوشتین هویج و با پست و نشسته گرفتین یعنی چی؟
.یونجه تازه اونقدرا تاثیری نداره یونجه رو علاوه بر ویتامیناش بیشتر به خاطر ایجاد سایش روی دندونای جونده استفاده میکنن که خب یونجه تازه حکم سبزی رو داره.
.محل سکونتتون اصفهانه نمیدونم اونجا کجا داره الانم دسترسی به ف.ب ندارم از یکی از دوستانم که اونجاست بپرسم.
پت شاپها دارن همشون..مزارع..گاوداریا اصطبلهای اسب..نهایتش واسه فعلا خرید اینترنتی کنید تا یه جارو پیدا کنید..
راستی یادم رفت بنویسم..اگه یونجه هایی که تازن مقدارشون زیاده همونارو پهن کنید زیر آفتاب خشک شن دیگه..
تشکر فراوان،امروز همین کار رو کردم و بهش گشنگی دادم ولی با این حال حاضر نشد یه پر هم گوجه بخوره پوشال زیر پاشم میخوره بعضی وقتا، الان یه کار خیلی زیبایی کرد واقعا متعجب شدم و فهمیدم این پیگی ما خیلی خیلی باهوشه ، رفتم یکم براش کاهو اوردم اینقدر جیغ زد و خوشحالی کرد که انگار دنیارو بهش دادی نمیدونم چیکار کنم باهاش فکر کنم با این وضع 1 ماهه طلف بشه طفلکی کسی اگر پیشنهادی داره بگه خیلی خیلی ممنون میشم توی تنبیها مصّر تر بشم ؟ مثلا 1 روز گرسنه گی ؟!؟!؟
منظورم از (هویج و با پست و نشسته) هویج با پوست و نشسته بود دیگه فکر کنم عادت داره کثیف بخوره
باید همین کار رو کنم چون هم بصرفه تر و هم بهتر
دوست عزیز منم با نظر خانم آویشن موافقم ، سعی کن کاهو بهش ندی چون هیچ ارزش غذایی براش نداره و اگر غذای دیگری بهش ندی مجبور میشه بخوره گوجه فرنگی رو البته از فلفل دلمه هم استفاده کنید.
من وکچم یونجه نمیخرود ولی غذای تازه میخورد یک روز بهش غذای تازه ندادم مجبور شد یونجه خور بشه النم تپل یونجه میخوره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)