دوست گرامی من تا به حال به این مورد برنخوردم، نور زیاد معمولا سبب جلبک میشه بعلاوه گیاه رو باید پر پشت تر کنه و برگهای قوی تری بسازه نه اینکه برگهای کوچک بده البته اگر امکان داره در رابطه با شرایط نور و کلوین مورد استفاده و همچنین دوست گرامی کوددهی به چه صورت است؟ از چه محصولی استفاده میکنید؟
با سلام.
لطفا راهنمایی کنید که خانواده جاوا فرن را داخل شن با دانه بندی 3 تا 5 میل یا کمی درشت تر میتوان کاشت یا خیر؟
ممنون
سلام
من یک تنگ سه لیتری دارم که توش یه فایتر هست ،*گیاهی که کاشتم توش خیلی خوب رشد کرده و سرش از آب زده بیرون حدود دوسانت از آب زده بیرون و اون قسمتی که زده بیرون زرد شده ،*چه کار باید بکنم .... در واقع می دونم که باید توی آب باشه ولی من می ترسم این شاخه که زرد شده بقیه گیاهم را خراب کنه ، همه برگهاش توی آب هستند ولی یه برگه اینطوری شده که گفتم ....
باسلام.
دوستان میخواستم بدونم که این نوع کت با گیاهان سازگاری دارد یا خیر؟
در ضمن اگه نام و اطلاعاتی در مورد این کت دارید لطفا در اختیار بنده قرار دهید..
با تشکر
![]()
سلام.
ممنونم کیوان جان. این ماهیو هفته قبل 2 تا دونه از ماهیران مرکزی خریدم.واقعا کت فعالیه و آرومو قرار نداره برای تمیزی. درضمن همونطور که گفتی این 2 تا دونه وقتی تو تانک بهمدیگه میرسن حسابی همدیگرو دنبال میکنن. ولی خوشبختانه آسیبی بهم نمیرسونن فقط مزاحم تمیز کردن همدیگه میشن.اسمم فروشنده گفت کت باکس ! حالا درست باشه یا نه ؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)