سلام
از ارزان ترین نوع نمک اکواریومی استفاده کنید مشکلی نداره ولی مدت زمان کوتاه باشه یک دقیقه خوب هست
ولی نمک معمولی به نظر من خوب نیست و در زیبای و کیفیت سنگ های تاثیر گذار هست
سلام
از ارزان ترین نوع نمک اکواریومی استفاده کنید مشکلی نداره ولی مدت زمان کوتاه باشه یک دقیقه خوب هست
ولی نمک معمولی به نظر من خوب نیست و در زیبای و کیفیت سنگ های تاثیر گذار هست
ویرایش توسط mahdi1367 : 1st April 2012 در ساعت 08:55 PM
نمک رو حتماً از نمک مخصوص آب شور استفاده کنید .
فرمول نمک معمولی کلر و سدیم هستش ولی نمک در یا دارای عناصر دیگری مثل کلسیم منیزیم و پتاسیم سولفات و استرونسیم هستش که فقدان هر یک از این موارد بسیار خطرناک و مهلک هستش .
دوستان در مورد ابتازیا راه هایی که ارائه شدتماما بعد از دیده شدن ابتازیا هست فکر میکنم ممکنه بعد از از بین بردنش به روشهای گفته شده مقداری که دیده نمیشه باقی بمونه و دوباره تکثیر بشه و روز از نو روزی از نو روشه دیگه ای نداره؟
سلام و درود به همه دوستان.
من تازه آکواریوم آب شور راه انداختم اطلاع زیادی در رابطه با آکواریوم ندارم.موارد زیر برایم سوال شده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:
1.چرا شقایق آیپتازیا جزو آفت آکواریوم هست؟ در ضمن توی یه سری از مغازه های نواب لایوراکهایی که روشون شقایق آیپتازیا داره رو به قیمن کیلویی 10 تا 20 هزار تومن میفروشن.(آیپتازیا رو تو اینترنت سرچ کردم متوجه شدم شقایق رو سنگها همون آیپتازیا است)
2.آیا خرچنگ های ریز داخل سنگها وجودشون برای ریف و مرجان و یا ماهیهای دیگر مضره؟
با تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما.
راجع به خرچنگ ها من که مشکلی ندارم و خیلی هم واسم خوب کار میکنن شبا شن کف رو تمیز میکنن واسم راجع به اون شقایق هم که اگه باشه مرجان های اطرافش خوب باز نمیشن نمیدونم چرا
دوستان چطوری میشه از شز این خرچنگ ها خلاص شد؟
امروز رفتم بازار لایو راک خوب یکی گفت 14 تومان...یه جا دیگه هم گفت 10 تومان!!!!>>>>>قیمتش اصلیش الان چنده؟؟
سلام...
لایوراک از 4000 تومن تا 17 الی 18 هزار تومن پیدا میشه که معمولی هاش که خوب هم تصفیه شده باشه نباید بیشتر از 10 هزار تومن باشه در غیر این صورت ارزششو نداره به نظر من... و بالای این قیمت یعنی بیشتر از 10هزار لایوراکهای هستن که پوششی از پلیپ و شقایق دارن...که بهتره در ابتدا از لایوراک معمولی استفاده کنید و نظر شخصی من و پیشنهاد من اینه که لایوراک معمولی با قیمت 4000تومن بخیرید و خودتون تصفیه کنید تا در اینده که وارد تانک میکنید مشکلی نداشته باشید...
دوستان. آکی با طول 120 عرض 35 ارتفاع 65 حدودا چقدر لایوراک لازم داره...آخه توی باکتری سازی خیلی تاثیر داره!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)