سلامسلام به همگی.
ایشون حنایی هستن حنای من و به قوله خودش خوشـــــگله من...از اول عید 89 اومده خونمون...خیلی خیلی مهربونه و با همه چی زودی کنار میاد...رامه رام هستش و الان دیگه 50 کلمه اینا میحرفه...شعر میخونه جمله میگه ولی 5 تن رو چپر چلاق میگه متاسفانه... عاشق مهمونی و شلوغیه طوری که مهمون میبینه از خود بی خود میشه همش شیطونی و جلب توجه میکنه....موزیک رو هم خیلی زیاد دوست داره ... روی دسته همه میره و رابطه اش هم با مادرم از همه بهتره..
مبا رکه اقا مهدی
پرنده خوش اندامی هست . از دوربین مثل اینکه خوشش نمیاد درسته؟ برای اینکه میبینم گارد گرفته !
سلام.:smile (111):
میـــــــرسی دوست خوبم.:smile (228):
بعله.دقیقا همینطوره :smile (22):حنایی اصلا رابطه خوبی با دوربین نداره که نداره:smile (117):.بعد این همه مدت هنوز یه فیلم درست و حسابی ندارم ازش.:smile (109):
سلام مهدي جان خاكستري خوشكل و با حالي داري هر چند من قبلا هم ديده بودمش ولي خوش رنگتر و زيباتر شده اميدوارم سالهاي سال در كنار هم با خوبي و خوشي زندگي كنيد.
سلام
طوطی خیلی زیبایی و خوش استیل دارید امیدوارم روزهایی خوبی رو در کنار هم داشته باشید
راستی اون چوبی که طوطی روش نشسته خیلی باحاله
ممنون
سلام علیکم و رحمت الله و برکاتو برادر.:smile (204):
خیلی مرسی واقعا:53:خدا نازی جونی رو هم برای شما حفظ کنه:smile (22):
شاد باشید
سلام
خیلی ممنون.نظر لطفتونه.:smile (177): استند مخصوص حنایی هسش دیگه.:smile (224): حیف که صاحبش لازم داره وگرنه چیزه قابل داریم نیس.:smile (267):
قربانه شما.
شما هم همینطور>![]()
سلام به همگی.
یه چندتا عکس جدید از حنای من...:smile (249):![]()
اون عکس اولیه که حنا با لیوان اب میخوره خیلی خشگله ، نمیدونم این طوطی ها چرا انقد با لیوان اب خوردن دوست دارن .
رو تاب میشنه ؟ بازی میکنه؟
چه عکس های قشنگی . چه مجهز هم هستش. دم و دستگاهی داره هااااا :smile (111):چرا براش سرویس قاشق و چنگال و بشقاب اینا نمی گیرین ؟ اینم دل داره خوب :smile (132):
اره والا...خیلیم بامزه میشن وقتی تو لیوان اب میخورن.;این یکیو ببین چه دو لپی داره میخوره:X
بعله که میشینه و بازی میکنه...تازه شعرشم بلده.تاب تاب عباسی خدا منو نندازی.:smile (230):
مرسی.چشماتون قشنگ میبینه:smile (228):.ببخشید این؟؟؟؟این یعنی چی اون وقت؟ :45:دوس داری منم اون صدات کنم از این به بعد؟:smile (158): بچم مگه اسم نداره؟:smile (273):
اخه اونارو نخریدم تا از مد نیوفته...ایشالله عروسیش جدیدترینش رو میخــــــــریم براش:smile (122):
ویرایش کردم...یه چک بکنین لطفا:smile (249):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.