خیلی تبریک میگم.قفسشم عالیه.خیلی زود هم رام شده.سر هم میده؟
یادش بخیر یه زمانی چقدر نباتو میچلوندم.دعا کنید تخماش در بیاد و منم جوجه هاشو بچلونم.:smile (200):
خیلی تبریک میگم.قفسشم عالیه.خیلی زود هم رام شده.سر هم میده؟
یادش بخیر یه زمانی چقدر نباتو میچلوندم.دعا کنید تخماش در بیاد و منم جوجه هاشو بچلونم.:smile (200):
عالیه
من فکر می کنم سرو حال تر هم شده
این پسری خیلی نازه باید یه دل سیر بوسش کرد![]()
چه قفس خوشگلی مبارک پسرت باشه قفس خوشگلش عکس آخریش خیلی قشنگه از طرف من بوس کن نوکشو :smile (4):
مبارکتون باشه
تو اولین صفحه تو اولین عکس چقدر ناز دوربینو نگاه میکنه معلومه خیلی باهوشه :smile (2):
من یکی از طرفداران پرو پا قرص عروس هلندی ها هستما ، پس یادت نره زود به زود آپ کنی
ماشالله
موفق باشی
سلام نسیم جونم
خیلی خوشحال شدم که تونستی بیاریش رو دستت
خیلی جیگر شده
راستی قفسش عینه قفسه جوجوههه فقط مشکیشه):smile (91):
به این میگن تفاهم اااا بچه هامون از الان با هم تفاهم دارن:smile (6):
از طرف من سانی رو ببوس البته اگه میتونی
سلام خيلي خيلي خوشكل و نازند اميدوارم سالهاي سال با خوبي و خوشي در كنار هم باشيد.
نسیم جون مبارک باشه من چه عقب موندم:smile (141):
خیلی قشنگه این پسرت و خیلی خوبه که انقدر زود رام شده و رو دستت میاد
روزهای خوبی و با هم داشته باشید:smile (183):
سلام خيلي خوشگل شده !!!!مخصوصا آخرين عكسش انگار كه موهاشو فشن كرده!!!!!سلام سلام دوستای گلم !سانی رام شده امروز دقیقا میشه یه هفته یعنی یه هفته این جیگر طلا اومده خونه ما !!:smile (56):تو دل همه جا شده اما مامان با دستشویی این عسل من مشکل داره
سانی قشنگ میاد رو دست من اینم عکسش وقتی رو دستم بود فقط این تو دست خواهرم سبزی دید اینطوری جیغ زد !!:59:
امروز رفتم با یه دوست برای سانی یه قفس خوشگل خریدم مامان اروم گذاشتش تو ی قفس هرچی من گفتم نه هیچکی گوش نکرد !!:smile (34):اینم عکس قفس این جیگری من خيلي خوشگله !!!!!مخصوصا عكس آخريش انگار كه موهاشو فشن كردهsmile (56):
یه عکسم از فیس نزدیک سانی اما خب دوربینم لنزش داغون شده !:smile (141):
خب دیگه فعلا خداحافظ
عکس های جدید وروجکم سانی :
نه به اون موقعش که از گیتار وحشت داشت نه به این بار که میخواست سیمای گیتارو پاره کنه:smile (117):
سانی در حال قدم زدن:smile (64):
در حال سبزی خوردن !:26:
در حال سبزی خوردن:smile (277):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.