آخی من تازه عکسای این خوشگل خانومی رو دیدم جوونم خیلی نازه خوب شد پیش خودتون نگهش داشتین حیف این سگ ناز نازی بود
خدا حفظش کنه
آخی من تازه عکسای این خوشگل خانومی رو دیدم جوونم خیلی نازه خوب شد پیش خودتون نگهش داشتین حیف این سگ ناز نازی بود
خدا حفظش کنه
آخی کوچولو . خیلی نازه . چه ساکت و مظلوم هم نشسته![]()
ممنون دوستان .
کلا این دخملک من خیلی ساکت و آروم و مظلومه. خیلی هم خانومه.و مودب.
خلاصه هرچی بگم کم گفتم دیگه. خدارو شکر میکنم که سر راه ما قرار گرفت چون بهترین سگی هست که میتونستیم داشته باشیم.
عکس ازش بیشتر بذار دلم میخواد زیادتر ببینمش
هورا هورا من باز اومدم
جاااااااااااااااااااااااا اااتووووووووووووووون خاااااااااااااااالییییییی ییییی
دیروز با مامانم و دوستای مامانم اینا رفته بودیم تنگه واشی. عجب جاییه این تنگه واشی . مامانم زیاد رفته اونجا . یک بار دیگه هم دوما گندهه رو با خودشون بردن اونجا. باید از توی رودخونونه راه بری تا برسی به خشکی. خیلی کیف داره. آب رودخونه اینقدر سرده که پاهای مامانم و دایی سامانم داشت یخ میزد هی جیغ میزدن. اما من اصلا جیغ نزدم !!!! اگه خودتون عکسامو ببینید میفهمید چرا جیغ نزدم.
خلاصه خیلی بهم خوش گذشت . ایشالا یه روز همه بچه های میهن پت بیایین با هم بریم تنگه واشی که مثل بهشت میمونه.
رفتیم به آبشار رسیدیم . تازه یه دوستای خیلی گنده هم پیدا کردم که خیلی ازشون میترسیدم. تا تکون میخوردن من مثل موشک فرار میکردم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.