سلام
ممنون از لطفتون
کاملا حق با شماست واقعا زندگی با یه پرنده باهوش مثل اینا لذت بخشه..:smile (95):
شما طوطی هم دارید یا فقط ماهی؟آخه زیاد داخل تالارهای طوطی میبینمتون اما از طوطیتون چیزی نشنیدم
نه فعلا طوطی ندارم!
البته چند وقتیه دارم تحقیق می کنم و اطلاعات جمع می کنم که بعدا که طوطی خریدم به مشکل بر نخورم ( فعلا تو فاز تحقیقاتم)
و البته هنوز با یه سوال بزرگ درگیرم کاسکو یا آرا مسئله اینست!!!
انشالله در چند ماه آینده برنامم جور شه یه طوطی میگیرم
انشاالله به زودی اونی که به دلتون بیشتر میشینه رو می گیرید آراها رنگشون خیلی قشنگه اما فکر نمی کنم به اندازه کاسکو باهوش باشن من بودم باز رُشا رو می خریدم
راستی کار بسیار خوبی میکنید که دارید اطلاعات جمع می کنید و اشتباه منو تکرار نکردید :smile (228):
سلام
خوب امروز می خوام عکس قفس جدید و استند رُشامو بذارم
حدود 2 هفته پیش براش گرفتم و هنوز قفسشو از 20 سانت نزدیکتر بهش نمی شه اونم رو دست من و استندشم 2 تا تایم 20 دقیقه ای به اصرار من فقط روش نشسته
این استند که ظرفهای غذاشم جا موند تو مغازه
اینم قفس دختر خوشگلم
امیدوارم سری دیگه که عکس قفسو میذارم رُشام روش باشه و عادت کنه بهش
اگه دوستان نظری برای عادت دادنش به قفس جدید دارن ممنون میشم به منم بگن
قفستون بسیار زیبا و مناسبه
میتونم بپرسم قفس و استند و چند خریدید؟
خيلي خوشگله با اون قيمتي كه به من گفتي خيلي مناسب خريدي انشالله كه به زودي بهش عادت ميكنه:smile (92):
سلام اون مدلی که می خواستم و پیدا نکردم اما تو همه قفسهایی که دیدم با اینکه این نو هم نبود ازش بیشتر خوشم اومد. آره امیدوارم رُشا هم زود ازش خوشش بیاد فعلا که همون قفس قبلیشو بیشتر دوست داره
سلام دوستان:smile (111):
این چند روز داشتم سعی میکردم تا رُشا رو عادت بدم روی استندش بمونه اما منم باید پیشش می موندم تا من تکون می خوردم از کنارش میپرید پایین :smile (261):امروز بالاخره بعد این مدت بدون من با آرامش نشست روشو و کلی هم آواز خوند و پر آرایی کرد:smile (178):خیلی خوشحالم امیدوارم با قفسشم کنار بیاد :smile (170): فکر کنم باید چند روزی هم باهاش برم تو قفسش تا با اونم خوب بشه:smile (252):
اینم عکسهای رُشا جونم روی استندش
امیدوارم خوشتون بیاد:smile (228):
اخی نازی
خیلی خشگله محبوبه جون :XTوقتی خودش رو داره اینجوری تمیز میکنه پس به استندش اطمینان کرده و خوشش اومده :smile (4): دست مامانش درد نکنه:smile (228):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.