سلام دوستان. غذاي plancto محصول اكوامديك را خريدم. آيا با قطره چكان نزديك شقايق بريزم؟
سلام دوستان. غذاي plancto محصول اكوامديك را خريدم. آيا با قطره چكان نزديك شقايق بريزم؟
سلام
تو بستش یدونه سرنگ هم هست اگه با همون ازش بکشید بعد بالای تانک به آرومی فشار بدید خودش قطره قطره میریزه و نیازی به خرید قطره چکون نیستش
متاسفانه در جعبه اش سرنگ نبود. اما يك ليوان كوچك بود. منها من با قطره چكان ريختم.
ديروز از آكوامارين قطره چكان مخصوص را پرسيدم گفت 35/000 تومان !!!!!!!
ميخام برم جمهوري از لوازم پزشكيها برسم ببينم چيزي هست كه بتونم با قيمت كمتر تهيه كنم. كسي سراغ داره؟
قبلا سرنگ 2ml داشت تو جعبش
خوب مشکلی نیست خودتون از داروخانه یه سرنگ بخرید و همون کار رو باش انجام بدید فقط خیلی آروم باید فشار بدید تا قطره قطره بیاد
دارو خونه ها هم قطره چکون دارن که خیلی ارزون تر از این حرفاس و تمام پلاستکیه ولی من خودم با سرنگ راحت ترم حجم بالایی توش جا میشه و باز هم نمیشه از هم هر جا هم بزاریدش رو زمین ازش به هیچ وجه نمیریزه
ميتوني يه پيپت با لوله بلند خودت درست كني
اول بايد يه مكنده يا همون پيپتو بگيري قيمتشم5تومنه
بعد لولشو بايد بگيري شاخه اي 2تومنه(شاخش1.5متره) كه به اندازه دلخواهت ميبريش
بعدشم لوله اي كه بريدي سر پيپت وصل ميكني به همين راحتي يه پيپت درست ميكني وغذا رو مستقيم ميريزي رو ريفات
![]()
سلام دوستان. وقتي به شقايقم غذاي پلانكتو آكوامديك را ميدم، خودشو جمع ميكنه و كاملا بيحال ميشه . غذا را با قطره چكان نزديك دهانش ميريزم. اين حالت طبيعي هست ؟
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 2nd July 2011 در ساعت 07:06 PM
مهدی جان دمت گرمميتوني يه پيپت با لوله بلند خودت درست كني
اول بايد يه مكنده يا همون پيپتو بگيري قيمتشم5تومنه
بعد لولشو بايد بگيري شاخه اي 2تومنه(شاخش1.5متره) كه به اندازه دلخواهت ميبريش
بعدشم لوله اي كه بريدي سر پيپت وصل ميكني به همين راحتي يه پيپت درست ميكني وغذا رو مستقيم ميريزي رو ريفات
فکر نمیکردم که انقدر مفید باشه
رفتم تهیه کردم
غذا دادن به ریفارو راحتر کرد
:smile (118):
جالب اينجاست كه وقتي ميگو به اندازه گندم بهش ميدم ظرف 5 دقيقه يا كمتر به حالت عادي بر ميگرده اما وقتي غذاي پلانكتو آكوامديك را ميدم، گاه تا نيم ساعت كاملا بيحال و بسته ميشه انگار كه غذا بهش نميسازه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.