سلام
دوستان لامپ بو وی برای تانک دیسکس میخوام بزارم فقط میخواستم بدونم کی روشنش کنم قبل از غذا یا چند ساعت بعد از غذا یا موقع خواب و چند ساعت مثلا اگر 2 ساعت اتفاقی بشه 10 ساعت مشکلی پیش نمیاد؟
و فکر کنم بهترین جا خروجی سامپ باشه درسته؟![]()
در مورد روشن بودن لامپ uv نظر ها متفاوته ولی چیزی که مشخصه اینه که نباید این لامپ روی باکتری های داخل سامپ تابیده بشه خروجی سامپ میتونه جای مناسبی باشه اگه دو ساعت بشه ده ساعت هم مشکلی پیش نخواهد امد ولی من جای شما بودم یه تایمر میگرفتم و خودم رو راحت میکردم
فکر میکنم روزی 4 یا 5 ساعت روشن باشه مناسبه
پاینده و شاد باشی
مهدی
دوست عزیز من طرح سامپ رو دارم فکر میکنم اگر خروجی بشه ورودی هم فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه درسته؟
سلام.
دوستان برای یه حوضچه 1000لیتری کوی از بین یو وی های 11 وات و9 وات جی بی ال کدوم رو بگیرم بهتره ...؟
واینکه چه مدت باید روشن باشه مثلا در روز ؟؟؟؟برای مشکل سبز شدن اب میخوام ....
(یک سامپ 400 لیتری داره ولی بازم اب بعد سیفون سبز میشه به نظرم بهترین راه حل یو وی هستش )
سلام ناصر جان
برای حوضچه کوی ها می خوایی بگیری
مسلما 11 وات بهتره چون قدرت بیشتری خواهد داشت ولی اگه می خوایی هزینه زیادی نکنی 9 وات هم جوابگو برای مقدار ابی که داری معمولا می گن 9 وات تا 7000 لیترم جوابگو هست
روزانه یک یا نهایتا 2 ساعت کافیه کار کنه نیازی نیست بیشتر روشن بزاری سعی کن بعد از سامپ یعنی خروجی که اب از سامپ به تانک می ریزه لامپ رو قرار بدی (جای کویهارو عوض کن که اینهمه دردسر نکشی)
حالا که دوستان سولات ارزشمن خودشون رو گفتن بزار یه یه چیزی برای تکمیل شدن اطلاعات اینجانب بپرسم آیا لامپ uv راحکار مناسبی برای از بنگ بردن جلبک و 100 در صد جلو گیری از جلبک سبز که بر اثر تابش نو شدید یا نور مستقیم خورشید به آب میباشد یا فقط یه راهکار موقتی و دوباره یه جلبک جدید پدیدار میشه ممونن از دوستان متخصص ؟؟؟؟
سلام.
من یک لامپ uv ماهیران خریدم.رو کارتنش نوشته مدل MA361 و 5 وات /
رو خود لامپ نوشته 12W
دستگاهشو خودم با لوله پلیکا ساختم و لامپ رو کامل داخلش قرار دادم و فقط جای قسمت فیش های برق بیرونه .قراره بذارمش رو خروجی سامپم .
سوالم که جوابش رو هیچ جا نیافتم اینه که این لامپ چند ولته ؟؟؟باید با آداپتور مثلا 12 بیا 9 ولت وصل کنم یا 220 ولته ؟
ممنون میشم دوستان جواب بدن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)