ممنون، تقریبا تو کم جریان ترین قسمت اکواریومه! فقط ساعات اولیه روشنایی چند تا از شاخکشاش خیلی بلند می شن بعد از 3،4 ساعت سایز بقیه می شن، لایوراک کم دارم خیلی امکان جابجایی نیستدوست عزیز بابت اک زیباتون بهتون تبریک میگم وامیدوارم اکتون از این هم زیباتر,وهمیشه زیبا بمونه
بله دوست عزیز میتونند به هم اسیب برسونند
این همر لنگری هم فکر میکنم جایی که قرارش دادید جریان اونجا زیاد باشه وبخاطر همین اشفته باشه اگه اینجوری هست جاش را عوض کنید ودر مکانی که جریان کم هست قرارش بدید
سلام دوستان، من یه تصفیه آب خونه دارم، شیرش شکسته باید تعویض کنم فعلا کار نمی کنه!! هفت مرحله ای هست، برایآکواریوممناسبه؟ تستر ندارم چک کنم پارامترای آبو(البته تو قسمت اسمز معکوسم پرسیدم!)
سلام دوست عزیزسلام دوستان، من یه تصفیه آب خونه دارم، شیرش شکسته باید تعویض کنم فعلا کار نمی کنه!! هفت مرحله ای هست، برایآکواریوممناسبه؟ تستر ندارم چک کنم پارامترای آبو(البته تو قسمت اسمز معکوسم پرسیدم!)
بله اگه فیلتر ممبران داره قابل استفاده هست
فقط باید تی دی اس آب خروجی برای تانک شور زیر 10 باشه و اون 10 هم با استفاده از رزین صفر بشه
و این موضوع را در نظر بگیرید که بعد از ممبران یه سه راهی بزنید و از اونجا واسه تانک آب بردارید
مراحل بعدی برای تانک شور الزامی نیست
اگه نخوام سه راهی بزنم، اشکالی داره از آبی که از هر هفت تا فیلتر گذشته استفاده کنم؟ فیلتر ممبران رو داره فقط نمی دونم بقیه فیلتراش چی هست، می پرسم ازشونسلام دوست عزیز
بله اگه فیلتر ممبران داره قابل استفاده هست
فقط باید تی دی اس آب خروجی برای تانک شور زیر 10 باشه و اون 10 هم با استفاده از رزین صفر بشه
و این موضوع را در نظر بگیرید که بعد از ممبران یه سه راهی بزنید و از اونجا واسه تانک آب بردارید
مراحل بعدی برای تانک شور الزامی نیست
اشکالش اینه که بعد از فیلتر ممبران دو فیلتر دیگه هست که برای از بین بردن تلخی آب بهش یکسری املاح اضافه میکنن. اونها اگر نباشه بهتره. اون سه راهی هم قیمت و دردسری نداره. سر راه شلنگ میخوره. کلا ۱-۲ هزارتومان هزینه و ۲-۳ دقیقه وقت میبره. موفق باشید.
بالاخره دستگاه تصفیه رو راه انداختم با تشکر فراوان از همگی دوستان، اینقدر اطلاعاتم راجع به دستگاه تصفیه اب زیاد بود، فروشنده کپ کرده بود!فقط اصرار داشت باید دو سه تا هوزینگ رزین میکسد بد نصب کنی تا تی دی اس صفر بگیری، فعلا یکی گذاشتم تا فرصت کنم ابو ببرم تست، بازم ممنون
شما اگه تی دی اس خروجی دستگاه زیر 10 باشه میتونید از یک کارتریج میکس بد استفاده کنید حتی تا 15 هم جواب میده واین منوط به استفاده از ممبران اصلی هست
ظاهرا که اصلیه، تایوانی بود 15 لایه، یکی برای 500 گالن یکی 1000 گالن که 1000 گالنیه نیمه صنعتی بود من همون 500 رو گرفتم، ممبران قدیمیه هم 15 لایه بود، با تشکر از توجهتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.