سلام
این کاکتوس ها و ساکولنت ها رو از نمایشگاه گل خریدم که اسماشون به ترتیب هویا، سدوم و سوزن حوا (اگر درست گفته باشم ) است:
البته بعدا که سرچ کردم، فهمیدم هویا گیاه رونده ای است که برگهاش اینجوری میشن (ایشالا اگه بگیره، چون یکی میگفت اینا قلمه اند و بیشتر نمیشن :-S ) و ساکولنت نیست.
اسم این یکیا رو نمیدونم و هر چی تا الان گشتم اسماشونو پیدا نکردم
:
از نمای دیگه
![]()
و اما این دو تا بی نام که در واقع انگیزه اصلی و مورد سوال بودن:
از این مدل حتما دیدین، انگار توپره ولی نمیدونم چرا یکدفعه ای اینجوری شد، انگار بادش خالی شد :-/
اینم انگار از جاییکه به خاک چسبیده، شل شده و لق میزنه، نمیدونم چرا.
تمام مطالب بخش کاکتوس ها رو هم خوندم ولی علت و راه حل رو متوجه نشدم. خود فروشنده میگفت همشون هفته ای یکبار اب میخوان و منم همین کارو کردم، ولی این دوتا حالشون زیاد خوب نیست انگار.
دوستان لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه، مرسی
من قبلا سابقه خراب شدن دسته جمعی کاکتوس هامو دارم، الان کلا نسبت به نگهداری کاکتوس فوبیا گرفتم، نمیدونم چکارشون کنم :'(
میترا خانم کاکتوس یه افت داره اونم اب زیاده که شما واضحا اب زیاد میدی به کاکتوساتون.حتما تو نور مستقیم بذاریدشون و بین دو ابیاری سطح خاک خشک بشند.
اینم که شل میشند و بعد مدتی از بین مرند مال پوسیدن ریشه هست.درمان غیر دارویی داره که بعدی میدونم بتونید انجامش بدید اما درمان دارویی:
اول اینه که شما خوب گیاهتون رو بذارید خاکش بخشکه و افتاب بخوره.حداقل 6 ساعت افتاب بخوره نه تو سایه بذاریدشون و محلشون هم گرم باشه.پشت پنجره عالیه.
دوم اینه که بین دو ابیاری یه چوب کبریت بکنید تو خاک ببینید اگه 1 سانت که رفت تو مرطوبه فرداش اب بدید.(یه روش مشابه تو سایت نارگیل هم هست)
و اینکه از محلول ضد قارپ توپسین ام یا کاپتان استفاده کنید امیییدوارم که خوب بشه ولی میگن اگه ریشه پوسیده باشه دیگه برگشت گیاه سخته.انشالله برگرده.ضد قارپ کمی شانس بقا رو افزایش میده همین.
دوستان بعد از گشت و گذار فراوان، اسماشونو پیدا کردم، اگر اشتباه بود بفرمایید :
اپونتیا برزیلینسيس (یا همون دست لاکپشتی آقای سورانی، خیلی ممنون)
سدوم آدولفی
کراسولا پرفوراتا
احتمالا هاورتیا کاسپیداتا (خیلی شبیه بالایی است)
این بنده خدا هم برانزیا هستند ;-)
درود خدمت شما. گل و گیاه های فوق العاده زیبایی دارید. آفرین به این همه ذوق و سلیقه.
من از این برانزیا دارم در منزل. هر وقت رابطه بین گرمای محیط و آبیاریشون متعادل نباشه این اتفاق براشون می افته. عموماً بخاطر گرمای محیط و آبیاری کم اینجوری میشن. آبیاری تون رو بیشتر کنید خوب میشن. در کل گیاه بسیار زیبایی است. من خیلی دوستشون دارم.
سپاسگزارم از این همه عکس های فوق العاده تون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)