نگران نباش حنانه جان انقدر هم وابستگی حوب نیست ماهی ها خونسردن و محبت رو درک نمیکنن
فقط به ادم عادت میکنن و غذا میخورن
برای جفت انداختن دردسر داره چون حتی فایتر ماده رو هم میزنه
نگران نباش حنانه جان انقدر هم وابستگی حوب نیست ماهی ها خونسردن و محبت رو درک نمیکنن
فقط به ادم عادت میکنن و غذا میخورن
برای جفت انداختن دردسر داره چون حتی فایتر ماده رو هم میزنه
بله شما آب لوله 48 ساعت قبل اینکه آب تعویض کنید توی یک ظرف بزارید بمونه تا کلرش از بین بره
ظرف ذخیره آب و تنگ فایتر کنار هم بزارید تا آب ها هم دما بشن که در زمان تعویض مشکلی پیش نیاد
فایترتون فعلا ضعیفه . نیازی به جفت نداره . تقویتش کنید بعد میتونید یک جفت براش تهیه کنید و برای تکثیر قرار بدین
هیچ کس ماهیمو دوست نداشت دقت کردم ماهیای دیگه بیشتر طرفدار داشتن مخصوصا ماهی نفیسه جون
ولی به بچم میرسم تا خوب شه و کلی دوست پیدا کنه
ممنون از همه امروز رفتم یه جای جدید براش گرفتم باز ازش عکس می گذارم جای جدیدش خیلی خوشگله تازه سنگ های رنگی هم داره به علاوه ی یه تصویر زیبا از اقیانوس پشتش یه چیزی توی این مایعا اب گذاشتم تا 48 ساعت اینده میره تو جای جدیدش غذاهم بیومار نیم گرفتم خوبه به نظرتون .
از این میگوها هم گرفتم کوچولو هستن گفت خیلی برای فایتر زیاده یکیش برای همین هم نصفش بسه .
ممنون از همه.
ویرایش توسط hannaneh : 13th August 2014 در ساعت 11:11 PM
مبارک باشه ایشالا سرحال میشه توپ توپ راستی حنانه جون سنگ اکسیژن که فراموش نکردی ! بزار حتما
از همه ی دوستان ممنون
سنگ اکسیژن میگیرم حتما.
تاپیک فلاور من استارفیش هم می بینم عزیزم از این به بعد منو داری غم نداری سر میزنم به تاپیکت.
اینم یه عکس از اکواریوم کوچولوش راستی چند لیتریه
دیگه گیاه روابی جا نشد چون درپوش داشت اتاقمم گرمه بخاری نمی خواد فعلا.
فردا پس فردا میره توی جای جدیدش از همه بابت کمک به من و ماهی فایترم ممنونم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)