سلام حامد جان خوبی بیبینید کلا در طراحی سامپ
اول فیلتر فیزیکی
بعد اسکیمر ( هر جفتشون رو هم در یک خونه میتونید قرار بدین )
مدیای فله ای !نخودی! سیپورکس و سرامیک مستقیم داخل سطل زباله
بعد از خونه اسکیمر میتونید برای راکتور کربن یه خونه در نظر بگیرید که اون هم خونه ی جدا نداشته باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
بعد پمپ بازگشتی که یک خونه ی جدا میخواد و در آخر میتونید در نظر بگیریدش
رفیجیوم هم سلیقه ایه هم میتونید در انتها بسازیدش هم وسط سامپ داخل سیستم زیاد فرقی نمیکنه فقط اگر در انتها باشه واتر پمپ لازم دارید اگر وسط سیستم باشه باید تو طراحی سامپ سلیقه به خرج بدین.
ممنون جناب نوروزی ببینید اینم یکی از موارد غلطی هستش که جا افتاده و سیستم تانک کاملا بستست و در هر ساعت آب چندین بار از یک نقطه عبور میکنه و گیاه به راحتی این مواد رو جذب میکنه و اتفاقا برعکس اگر رفیوجیوم در مسیر جریان باشه با تمام مواد مغذی داخل تانک در ارتباط هستش و رشد و سلامت گیاه بهتره. من هر دو طرح رفیجیوم رو داشتم (البته بیشتر در جریان سامپ) رشد گیاه در صورت وجود رفیوجیوم در جریان سامپ بهتر بوده.
البته یه مورد مهم هم وجود داره و اون نوع گیاه هستشو در رف هایی که از جلبک های خاص استفاده میشه که در اکثر رف های خارجی میشه دید بله رف به صورت جدا طراحی میشه و سرعت اب کمتر در نظر گرفته میشه.
البته خدایی نکرده جسارت نباشه حرف شما برای من سند هستش
بله دقیقا اسکیمر قدرتمند+راکتور کربن (واجبات) +رفیوجیوم(در صورت لزوم که بودنش بهتره همیشه مخصوصا اگر مرجان نگهداری بشه)
برای حذف فیزیکی بهترین راه اینه که از کیسه های فیلتری مخصوص استفاده بشه الان دنبالشم اگر جنس خوب پیدا کردم حتما به دوستان نشون میدم.
حالا اگر از این کیسه ها هم پیدا نشد یه کار دیگه میشه کرد:
لوله ورودی آب به سامپ که حتما 2 3 شاخه بشه و زیر هر شاخه یه کیسه ی توری خودتون درست کنید و داخلش پد و اسفنج درجه یک قرار بدین همون کار رو میکنه ولی یکم زحمت تمیز کردنش بیشتره.....
سلام
منم نظرمو راجبه رف میگم
به نظر منم رف باید جدا باشه
جریان اب 2 برابر تانک
تو رفای با طول زیاد یه موجساز برای بیشتر کردن جریان استفاده بشه که نشه بهتر
هرچی جریان کمتر باشه پاد بیشتره
در رابطه با دوستان اونور ابی هم اکثرا وقتی بستر عمیق شنی تو سامپ درست میکنن یه تیکه گیاه روش میزارن برا خالی نبودن عریضه برا سیستمای داخل سامپ
اینم باید در نظر بگیریم که سیستمایی که رف بین سامپ طراحی میشه جوری طراحی میشه که اب از روی قسمت بالا رد میشه و قسمت پایین زیاد جریان نداره
ولی با این تفاسیر من طرفدار رف جدا هستم با ارتفاع کم و جریان حداکثر 2برابر تانک تجربه شخصیم نشون داده بیشتر کار آمده و رفرنسی براش ندارم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)