مرغ و خروس قشنگی داری
ولی چه طوری می خوای جوجه کشی کنی
چون مرغ و خروس های ما تخمشون رو نوک می زنند و می خوان که بخورند اصلا عاطفه ندارن
اگه همچین کاری نمی کنند که عالی میشه![]()
مرغ و خروس قشنگی داری
ولی چه طوری می خوای جوجه کشی کنی
چون مرغ و خروس های ما تخمشون رو نوک می زنند و می خوان که بخورند اصلا عاطفه ندارن
اگه همچین کاری نمی کنند که عالی میشه![]()
سلام.بسلامتی پس تخم گذاشتن.مبارکه
سلام.قابلی نداره.چشاتون قشنگ میبینه.
والا این مرغ شیطون بلای من روزی 2 تا تخم میذاره فعلا و نوک نمیزنه به تخمش.البته اگه جدا تخمو دربایرم از لونه و بگیرم جلوش نوک میزنه.
فعلا میذارم تا نر نطفش خوب ببنده که حدودا باید بشه 2 هفته الی 3 هفته و بعدش چندتاشو میدم دوستام تست بزنن.خودم هم اگه خدا بخواد شهرور ماه الی مهر ماه قصد جوجه کشی دارم که میذارم مرغ کرچ بشه.تا خدا چی بخواد!
خیلی خیلی خروس خوشگلی داری امیدوارم بتونی ازشون کلی جوجه قدو نیم قد بگیری
سلام
مرغ و خروسای خوش رنگ و شادابی داری
و اما برای اینکه کرچ یا کرک بشن بهترین راه اینه که:
1-سعی کن برای مرغت یه آلونک که سقف داشته باشه روی زمین براش درست کن تا هم موقع خواب و هم موقع تخم گذاری بره اونجا.
2-تخماشو جمع کن و به جاش تخم بی نطفه بزار اینجوری خیلی زودتر تحریک میشه برا کرچ شدن
همین دیگه با این دوتا روش خیلی سریع کرچ میشه مرغ منم هنوز یکسالش نشده و دوبار کرچ شده
منتظر جوجهای خوشگلتون هستم جوجهاشم نصف نصف![]()
بنیامین ممنون که سر زدی!
والا من یه قسمتیهست که توشو پر از پوشال کردم و لی مرغه نمیره اون تو بخوابه...همش تو باغچه تخم مذاره.
یه سوالی هم داشتم.یعنی 2 سوال!اول اینکه از چند روزگی بعد اولین تخم ،تخمها نطفه دار میشند . میشه گذاشت زیر دستگاه؟دیدم جفت گیری زیاد داشتند تا حالا ولی میخوام تست کنم چند تاشو بدم دوستم جوجه کنه.میخوام ببینم تخمای کی رو بدم بش؟
دمیش اینه که میشه جا تخم ساده توپ پینگ پنگ و اینجور چیزا گذاشت ا نه؟ممنون!![]()
خب مرغ رو یه روز بگیر بکن اونجا یکی دوبار که اونجا تخم گذاشت حساب کار میاد دستش
برای آزمایش نطفه دار بودت یا نبودن تخم مرغ یه راهی بلدم ولی 100درصد نیست یکی از تخم مرغ ها رو آبپز کن بعد پوستشو بکن اگه دیدی بالای تخم مرغ یه حفره ی خالی هست یعنی نطفه نداره ولی اگه دیدی کاملا شکل بیضیه و اون بالای تخم مرغ حفره نیست یعنی نطفه داره اینم صد درصد نیست ولی معمولا مرغا بعد 5یا6تاتخم دیگه نطفه دار میشه
حالا چنتاشم بده به دوستت تست کنه کار از محکم کاری عیب نمی کنه
و سوال دومتونم که برو سر سوپر مارکت کوچتون چهارتا تخم مرغ بخر بزار اونجایی که تخم میزاره خیلی خیلی برای کرچ شدن تحریکش می کنه
موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)