سلام
کاسکو بسیار زیبایی دارین. تبریک میگم.
خدا حفظش کنه![]()
سلام.
کاسکوی زیبایی دارید.
امیدوارم روز به روز بهتر بشه و باهاتون رفیق بشه و کلی حرف بزنه و خوشحالتون کنه.
ممنون ولی می خوام یه جوان ترشو بگیرم و اینو بدم به یه نفر دیگه ولی اگه یه دو ساله با قیمت مناسب پیدا نکنم همینو نگه می دارم .
و خیلی ممنون از نگاهتون خیلی خوش حاال شدم .
سلام دوستان عزیز داشتم تو سایت های مختلف می چرخیدم که دیدم از اینا میفروشن !!!!!!!
![]()
خیلی برام جالب بود دوست داشتم شما هم ببیند ممنون که وقتتون رو برای لحظاتی به من دادید.![]()
ویرایش توسط فریماه : 19th July 2014 در ساعت 01:05 AM
عرض درود خدمت شما دوست عزیز. فندق خیلی زیبا و دوست داشتنی هست. کاش ازش عکسهای بیشتر و با کیفیت تری بگیرید تا ما هم بیشتر لذت ببریم.
راستی عکسهاتون که برعکس بود رو اصلاح کردم و در آپلود سنتر خود فروم هم آپلود کردم. سعی کنید عکسهاتون رو در آپلود سنتر خود فروم آپ کنید که زود پاک نشه. اینم آدرسش:
آپلود سنتر آپلود عکس حیوانات خانگی
موفق باشید دوست من.
خیلی ممنون که این کار رو برای من انجام دادید و متشکر از نظرتونعرض درود خدمت شما دوست عزیز. فندق خیلی زیبا و دوست داشتنی هست. کاش ازش عکسهای بیشتر و با کیفیت تری بگیرید تا ما هم بیشتر لذت ببریم.
راستی عکسهاتون که برعکس بود رو اصلاح کردم و در آپلود سنتر خود فروم هم آپلود کردم. سعی کنید عکسهاتون رو در آپلود سنتر خود فروم آپ کنید که زود پاک نشه. اینم آدرسش:
آپلود سنتر آپلود عکس حیوانات خانگی
موفق باشید دوست من.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.