سلام
عیدتان مبارک
آقای فلاح معلومه همه فن حریف هستید. در کنار کبوتران زیبا و اصیل اکواریوم زیبا و دلنشینی دارید.![]()
سلام
عیدتان مبارک
آقای فلاح معلومه همه فن حریف هستید. در کنار کبوتران زیبا و اصیل اکواریوم زیبا و دلنشینی دارید.![]()
سلام بر احسان عزیز.در همه ی کارهات استاد و باسلیقه ای و باعث افتخاره دیدن این آکواریوم زیبا درکنار کار رسیدگی به صدها کبوتر و سهره و...از همه مهمتر کارهای روزانه.انشالله همیشه موفق تر باشی
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام
مرسی از لطف شما و وقتی که برای دیدن عکسها گذاشتید . از راهنماییهای دوستان با تجربه در انجمن باید در این زمینه تشکر کرد
سلام اقای اسکندری
مرسی از لطف شما که همیشه شامل حال من بوده و در کنار شما بودن باعث دلگرمی و داشتن انرژی مثبت در تمام موارد هستش
ممنون که وقت گذاشتید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام تانک بسیار چشم نوازی دارین تبریک میگم. شاید اگه دماسنج رو پشت موج ساز ببرین به زیبایی بیشتر تانک کمک کنه . ببخشید فزولی کردم![]()
سلام اقای فلاح بسیار زیباست ledها رو چه مارکی خریدین و قیمتش رو اخه منم میخام بخرم امکان هست بفرمایید
سلام .مرسی از لطف شما برادر
خواهش میکنم این چه حرفیه شما محبت میکنید و راهنمایی چرا (فزولی)حتما جای دما سنج رو تغییر میدم
سلام اقا حامد مرسی از اینکه وقت گذاشتید
ال ای دی ها رو با یک پنل ال ای دی سفید و صورتی معاوضه کردم و حتما مارک و قیمت رو میپرسم و برای شما پی ام میکنم
سلام
این کرم رو امروز روی سنگ دیدم و از اکواریوم خارجش کردم بنظرم موجود مفیدی نمیتونه باشه اگر امکان داره دوستان بفرمایید که این چه نوع کرمی هستش
سلام احسان جان.عکس اول که حرف نداره و مثل همیشه گل کاشتی.
اون مهمون ناخونده هم میدونسته بره کجا که هم رسیدگیش خوب باشه و هم میزبانش انسان بزرگواری مثل شماباشه.انشالله مثل همیشه موفق باشی
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام
استاد هر عکسی قرار می دهید از آکواریوم تا کبوتر و قناری و سهره و....همه و همه خیلی زیبا و دلنشین است و واقعا از همه شون بسیار لذت می برم.
تشکر ویژه بابت همه عکس ها و مطالب با ارزشی که قرار می دهید.
سلام اقای اسکندری .
ممنون از لطف شما که همیشه شامل حال بنده بوده .
از اینکه برای این تاپیک وقت گذاشتید سپاسگزارم
من هم موفقیت شما رو ارزو مندم
سلام اقا سعید
این عکس ها به زیبایی اکواریوم ها و کبوتر های شما نیست
از اینکه وقت گذاشتید ممنونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.