چشم استاد عزيز
اون هم فردا اضافه ميشه
راستي يادم رفت بگم تو محل بالاي فيلتر داخلي 2 تا از اين توپ هاي هوازي گذاشتم چون از امپول باكتري زنده استفده كردم
چشم استاد عزيز
اون هم فردا اضافه ميشه
راستي يادم رفت بگم تو محل بالاي فيلتر داخلي 2 تا از اين توپ هاي هوازي گذاشتم چون از امپول باكتري زنده استفده كردم
سلام
آکواریوم خیلی قشنگی دارین .
صد در صد با راهنمایی های آقای فلاح و بقیه دوستان ، قشنگ تر و بهتر هم میشه .
من بین ماهیاتون بارب تایگر ندیدم . اگه این نوع ماهی رو دارین ک هیچ اما اگه ندارین ، در صورت امکان حتما تعدادی بارب ب ماهیاتون اضافه کنین .
سلام دوست عزيز
من از تايگر بارب خوشم مياد ً ولي طبق تحقيقي كه كردم با ماهي هاي كوچك درگير ميشه!!!
شما تجربشو داريد؟؟
بعضی اوقات گازهای خفیفی میگیره . البته وقتی تک باشه .
من شیش تا بارب داشتم خیلی خیلی کم دیدم ک با ماهیای دیگه نزاع کنن .
بنده اونموقع کنار باربها ، انواع تترا و زبرا ک تقریبا جثه های کوچیکی دارن ، نگه داشتم .
البته این تجربه ی شخصی بنده بود . برای اطمینان ، حتما تو قسمت پرسش و پاسخ از اساتید سوال کنین .
ضمنا دوست عزیز ، برای زدن پستی ک شخص خاصی مخاطبتون هست ، حتما از گزینه ی پاسخ با نقل قول استفاده کنید .
ممنون از راهنماييه خوبتون
بعضی اوقات گازهای خفیفی میگیره . البته وقتی تک باشه .
من شیش تا بارب داشتم خیلی خیلی کم دیدم ک با ماهیای دیگه نزاع کنن .
بنده اونموقع کنار باربها ، انواع تترا و زبرا ک تقریبا جثه های کوچیکی دارن ، نگه داشتم .
البته این تجربه ی شخصی بنده بود . برای اطمینان ، حتما تو قسمت پرسش و پاسخ از اساتید سوال کنین .
ضمنا دوست عزیز ، برای زدن پستی ک شخص خاصی مخاطبتون هست ، حتما از گزینه ی پاسخ با نقل قول استفاده کنید .
من یه مدت دیگه تو این فروم بمونم با دیدن عکسایی که بچه ها از آکواریوم گیاهیشون میذارن مجبور میشم یکی راه بندازم![]()
تبریک میگم واقعا زیباست .
اينم يك عكس جديد!!
Glosso كلي جوونه زدن و دارن به سرعت پخش ميشن!!
سلام
دوست عزیز این آکواریومه یا از کف دریا عکس انداختین؟!!!!!!!!!!!
خیلی خوشگله این همه سال آکواریوم داریم نصف اینم خوشگل نبود نمیدونم این جماعت چیکار میکنن
هیچی نمیتونم بگم انصافا خیلی خوشگله آکواریومتون
تبریک می گم دوست عزیز
تانک زیبایی درست کردید مطمئنا خیلی زود به یک جنگل زیبا تبدیل خواهد شد
امیدوارم همیشه از داشتنش لذت ببرید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.