سلام
به نظر من بدون یلوتانک و بلو تانک آکواریوم ، آکواریوم آب شور نمیشه
در ضمن نوشته های نفس خانم همش درسته و ماندارین از موجوداتی به نام پاد تغذیه میکنن
send by Tapatalk
سلام
به نظر من بدون یلوتانک و بلو تانک آکواریوم ، آکواریوم آب شور نمیشه
در ضمن نوشته های نفس خانم همش درسته و ماندارین از موجوداتی به نام پاد تغذیه میکنن
send by Tapatalk
سهیل جان سلام .....
کاش لیستی از ماهیهات مینوشتی تا بهتر بشه راهنمایی کرد ....
به نظر من اورنج شولدر بی ازار و بلو تانگ زیبا بهترین گزینه ست ، به پادربلو و ماندارین فکر نکن که پادربلو رو حرفه ایها هم به سختی نگه داشتن ...![]()
سلام به نظر من از جراح ماهیان بلوتانک ناسو یا جراح زرد بگیر که خیلی عالین و اصلا هم سمت جراح دم زرد نرو که برات مشکل ایجاد میکنه.
از فرشته ها هم بای کالر و زرد مقاومه.
دلقکها هم که مرون تهاجمیه کلارکی هم نیمه تهجمی بقیه هم مثل اسلاریس آرام.
در ضمن سراغ دامسل هم نرو که من الان دارم و نمیتونم بگیرمش و کلی هم پشیمون چون تمام شنهای تانکمو با دمش زیر رو کرده و تهاجمی شده
در ضمن اسکیمرتم اگه دست سازه حتما یه فکری براش بکن چون به نظر من اون کارایی اسکیمرهای شرکتی رو نداره و ریسک نکن بعدا پشمون میشی.
آره پادر بلو خیلی خریدش ریسک بالایی رو میطلبه من که جرات ندارم برم سمتش ماندارین هم من اون اوایل راه اندازی تانکم داشتم که زیاد دوام میاورد و 1 هفته ای مردش.![]()
سلامی گرم به همه دوستای خوبم
ممنون از لطف شما که به سوالم جواب دادین.خودم ک خیلی دوست دارم یه بلو و یلو تانگ داشته باشم.باید به یه بوجه درست حسابی فکر کنم.
عاشق همتونم.
فدایی داری.![]()
بنده مخلص اقای رضازاده هم هستم.
موجودات تانک
2تا اسالاریس
1کلارکی
1افریقایی
1فرشته بای کالر
1بلنی
1شقایق بابل
1جراح قهوه ای کوچیک.![]()
سلام مبارکه.خیلی زیباس.آقا سهیل لایو راک رو از کجا تهیه کردین؟خودتون انتخاب کردین؟چه قیمتی؟
پادر بلو که خیلی راحت سازگار میشه.همه چیزم میخوره.شاید منظورتون ماندارینه.من هنوز سمتش نرفتم بس میگن بد سازگار میشه
من به ماهی با رنگ های جیغ خیلی علاقه دارم.تازگی ها یه فرشته کوچولو آتشین گرفتن که خدا رو شکر زود غذا خور شد.پیشنهاد میکنم یه سری ماهی ها مثل بلو تانک ، هاوایی، پادر بلو ، همین آتشین رو حتما داشته باشی.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.