مرسی بابت عکس عزیزم....
بابا رو دست من بلند شدی که
فکر می کردم اتاقه من باغ وحشه فقط : )))))
البته مال شما باغ پرندگانه!
الان یه جفت فیشر کم داره اتاقت.ایشالا اینم می گیری![]()
مرسی بابت عکس عزیزم....
بابا رو دست من بلند شدی که
فکر می کردم اتاقه من باغ وحشه فقط : )))))
البته مال شما باغ پرندگانه!
الان یه جفت فیشر کم داره اتاقت.ایشالا اینم می گیری![]()
یا ابرفض
شما خودت تو پذیرایی میخوابی؟
از بوی گند خفه نمیشی؟
حالا تابستون قابل تحمله ولی زمستون
خدا حفظشون کنه برات ایشالا انقد زیاد شن که کل اتاقت رو بگیرن دیگه جا برای شما پیدا نشه
افرین افرین![]()
منکه هنوز متوجه نشدم اینجا سنگره با این دیواراش،عروسک فروشیه یا بلاخره اتاق خواب یا باغ پرندگان
چطور نظافت میکنید قفس مرغ عشق هارو؟دیوار رو نمیجون؟
سلام دوست خوبم
درسته من تو این اتاق نمیخوابم چون ساعت خواب من با پرنده هام فرق داره و اونا زودتر باید اتاقشون خاموش بشه
خوشبختانه اتاق من اصلا بو نمیده چون از نظر نظاقت حواسم به همه چیز هستشو تهویه داره و هرزگاهی بخور آویشن میدم تا خوشبو بشه
مرسی من عااااااشق زیاد شدنشون هستمو انشالله عروس هام این بار نتیجه دلخواهم رو بدن
![]()
خوااااهش
من کوچیک شما هستم آجی جون
هنوز یک خرگوش هم دارم
نه جان مرجان نه دیگه واااااقعا سختمه کنترل قفسها با توجه به شاغل بودنم![]()
فیکر کنم اتاق جنگه پرندگانه و اونا هم هر روز والفجر میکننخیلی باهالن ماشالله ایشالله هر روز بیشتر تر بشن
![]()
اینجا سنگریس که دیوارهایش کاغذیس که در آن عروسکهای هست برای زیبایی شاید که مورد پسند قرار گیرد!!!
که در آن حیوانات زندگی مسالمت آمیزی دارند برای ادامه ی حیات من اینجا را اتاق خود نام گذاری کردم تا تهدیدی باشد برای دیگر اعضای خانه که از دست من کتک نخورند
نظافت با جاروبرقی صورت میگیرهاون کفش هم که راحته،کفیه در میاد با جرمی ساید ضدعفونی میشه،دیوار رو میکندن کاغذارو الان فاصله دادم مشکل حل شد
![]()
وای ماشالا /خدا نگهشون داره واست ابجی خیلی خوشگلن .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.