جیگرشونو/ تو کار خدا موندم خیلی خوشگلن ماشالا بگم نگی یه موقع چشم زده.خیلی باحالن .خدا نگهشون داره واست رفیق . از طرف من یه بوووووووووووووس گنده ای بکنشون /اون دنیا جلوتو میگیرم اگه بوس نکردی ا . خوش باشی سالم باشی![]()
جفت بلدرچینای خوشگلم...اولی ماده و دومی نر هستش
![]()
اینام جوجو فنچای خوشگلم....خداروشکر تا الان جفت خوب بهشون رسیده با اینکه چهارتا جوجه واقعا روشون فشاره.اینا حتی شبا هم گرسنن و سروصدا می کنن!اگه اشتباه نکنم 4 یا 5 روزشونه
ووووو عکس سال من!....خانواده فسقلی ها
اونیم که وسطه و داره داد میزنه بچه قلدره خونوادست!
ژوبین
ژاکلین
از وقتی کارن اومده ژوبین وژاکلین اختلاف پیدا کردن!ژاکلین دیگه اقاشو تحویل نمی گیره هی می زنتش...تمام مدت از پشت میله ها با کارن مشغوله....بی وفا!
کارن خوشگلم...عاشق رنگشم!
سلام
به به چه بلدرچین های نازی! یاد بلدرچینای خودم افتادم که الان نمیدونم کجانخدا بیشترشون کنه
بابا خوب اون بچه رو از محل زندگی جفتت دور کن, بیچاره ها آشیانه ی گرم زندگیشون به هم میخوره, آه ژوبین میگیرتت ها
راستی خیلی بامزست که جوجه فنچا کلا شبیه همه چی هستن غیر از فنچ![]()
سلام
خسته نباشید.واقعا لذت بردم عالی.خدا براتون نگهشون داره![]()
سلام
به به چه بلدرچین های نازی! یاد بلدرچینای خودم افتادم که الان نمیدونم کجانخدا بیشترشون کنه
بابا خوب اون بچه رو از محل زندگی جفتت دور کن, بیچاره ها آشیانه ی گرم زندگیشون به هم میخوره, آه ژوبین میگیرتت ها
راستی خیلی بامزست که جوجه فنچا کلا شبیه همه چی هستن غیر ازفنچ
ممنون میترا جان.ایشالا
چیکار کنم خب عینه اهن ربا میچسبن به هم.تازه واسه ژاکلین بلبلی هم می خونه!ژوبین افسرده شده بچم!
هی میگم بابا این فیلم ترکیارو جلو بچه هام نگاه نکنید....گوش نمیدن این میشه دیگه...بنیان خانوادشون سست شده!
زبونشون باحاله تا ته حلقشون معلومه وقتی داد میزنن
از مرحله مرحله رشدشون عکس میذارم براتون : )))
...واقعا 4تا جوجه واسه فنچ سخته بزرگ کردنش....حسابی خسته شدن طفلکیا...
جوجه هاشون رو که جدا کنم یه ماه عسل حسابی می فرستمشون
سلامسلام
خسته نباشید.واقعا لذت بردم عالی.خدا براتون نگهشون داره![]()
ممنون که سر زدید اقا مهدی^^
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)