سلام
مبارک باشه ریف و ماهیای قشنگی وارد تانک کردین اما در حین زیبایی اکثرشون حساس هستن!
همونطور که دوستان اشاره کردن یک مقدار عجله کردین اما خوب با رسیدگی بیشتر میشه در نگهداریشون موفق بود!
شما که ریف زیاد ندارین لازم نیست خیلی پولتون رو برا غذای ریف هزینه کنین! اون 2 تا محصول عناصر کمیاب و ویتامین هارو تامین میکنه که باز واجب نبود هر دوش رو تهیه کنین! شما با تعویض آب به موقع و مرتب میتونین همه عناصری که نیاز هست رو به آب اضافه کنین و اگه از نمک ریف استفاده کنین نیازی به غذای ریف فعلا ندارین تا زمانی که ان شالله ریفاتون زیاد بشن!
همین مقدار که ماهی و ریف اضافه کردین فعلا کافیه خیلی عجله نداشته باشین هر چی صبور تر باشین تو آب شور موفق ترین!
دیشب دمای تانک رسید به 30!!!! موندم دلیلش چیه!!! دیگه یه مقدار یخ ریختم تو آب.سفارش چیلرم دادم
چیلرم تو بازار نیست.
سلام
شما که آبادان زندگی میکنید طبیعیه دیگه جنوب داره هوا گرم میشه
اگه میتونستید جای تانک را روبروی کولر بذارید خیلی در تعادل گرمای تانک تاثیر داره حتی میتونید از فن واسه پایین آوردن دما استفاده کنید فقط مشکلش اینه که تبخیر زیاد میشه
بهرحال شما چیلر سفارش دادین و دیگه اصولی ترین کار را انجام دادین
تو آب شور معمولاً دما به خاطر جریانی که وجود داره و سیستم نور و... بالا میره
تو جنوب که این مشکل خیلی هم بیشتر میشه چون دما خودش بالاست
یادمه چند سال پیش یکی از دوستان تو اهواز همین مشکل رو داشت سر آخر رفت یه کولر گازی دوتیکه خرید گذاشت بالی تانک گفت اینجوری دو منظورس هم اتاق خنک میشه و هم تانک
ولی همونطور که آقا مجید فرمودند کار اصولی رو انجام دادید و چیلر گرفتید
مبارکه
دوستان به نظرتون ماهی چی اضاف کنم؟
اونایی مه دارم اینا هستن:
نوار مسی
فالکولا
هاوایی
پادر بلو
مرون گلد
پرکولا
ارایشگر
بلنی بیوکالر
نیزه ماهی اتشین
نیزه ماهی ارغوانی
.....
خودم نظرم اینه که ich که برطرف شد فرشته ماهی کوتوله اتشین ، بلوتانک رو اضافه کنم.چیز دیگه که ریف سیف باشه چی پیشنهاد میکنید
پارسا جان ماهی کاردینال کادرن و کرومیس ابی سبز و انتیاس ها رو وقتی تعداد بگیری تو اک نمای خیلی زیبایی می بخشن که دیدنشون واقعا لذت بخش هست.![]()
سلام دوستان این لیست ماهی های منه:
بلو تانک
هاوایی
پادر بلو
مرون گلد
فرشته اتشین
فالکولا
سودوکرومیس 2 رنگ یا نیون
نیزه ماهی آتشین
نیزه ماهی ارغوانی
دلقک تومیتو
کاردینال خال دار ( بزرگ شده و میخوام با یه کوچیک عوضش کنم)
بلنی بیو کالر
فرشته ماهی کورال بیوتی
ستاره آتشین
سیب
شقایق سنگ
یه نوار مسی داشتم که متاسفانه مرد و دنبال به غذا خورشم.یه ناسو الگانس سایز کوچیک میخوام .کوچکترین سایزش چقدره؟به نظرتون چه ماهی های زیبای دیگه هست؟جراح آشیل من تا حالا از نزدیک ندیدم.خوبه؟از راس ها کدوماش قشنگن؟
من سنگام از روز اول خوب نبود رنگشون اما الان به لطف purple up دارن بهتر میشن اما تا نتیجه نهایی خیلی راهه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)