شما من رو یاد خودم انداختی زمانی که تازه ارام امده بود خونمون همش نگرانه سنش بودم نگران حرف نزدنش رام نشدنش ولی الان انقدر حرف می زنه که نگو خیلی هم دستی شده طوطی شما هم انشا...همین طوره امیدوارم اوقاته خوبی رو داشته باشید.
شما من رو یاد خودم انداختی زمانی که تازه ارام امده بود خونمون همش نگرانه سنش بودم نگران حرف نزدنش رام نشدنش ولی الان انقدر حرف می زنه که نگو خیلی هم دستی شده طوطی شما هم انشا...همین طوره امیدوارم اوقاته خوبی رو داشته باشید.
سلام ممنون که سر زدین خوب اخه اولین تجربه کاسکومه
میشه بگین ارام شما چند وقتش بود امد پیش شما و چند وقت طول کشید رام بشه و چند وقت طول کشید که بر حرف بیاد؟
آرام سنش از طوطی شما بیشتر بود دقیق نمی دونم چقدر ولی چشماش روشنتر بود دقیقا بعد از سه ماه اسمه خودشو با سوت گفت بعدش کم کم واضح گفت در مورد رام شدنش باید بگم دقیق یادم نیست ولی خیلی حوصله به خرخ دادیم...باید کم کم بهش نزدیک بشید تا اعتمادش جلب شه و باهاتون اشنا بشه...اخه اینا خیلی باهوشن ...
الان نزدیکه 5ساله خونه ماست .امسال هم می خوایم بریم سفر چون کسی نیست نگهش داره می بریمش سفر
عکسشو تو اواتارم ببین چه با غرور ایستاده اولش این جور نبود
بله دیدم امیدوارم همیشه کنار هم باشین ، خوب و خوشآرام سنش از طوطی شما بیشتر بود دقیق نمی دونم چقدر ولی چشماش روشنتر بود دقیقا بعد از سه ماه اسمه خودشو با سوت گفت بعدش کم کم واضح گفت در مورد رام شدنش باید بگم دقیق یادم نیست ولی خیلی حوصله به خرخ دادیم...باید کم کم بهش نزدیک بشید تا اعتمادش جلب شه و باهاتون اشنا بشه...اخه اینا خیلی باهوشن ...
الان نزدیکه 5ساله خونه ماست .امسال هم می خوایم بریم سفر چون کسی نیست نگهش داره می بریمش سفر
عکسشو تو اواتارم ببین چه با غرور ایستاده اولش این جور نبود
بله یکم در حرف زدنش تاثیر داره اما تاثیرش اونقدری نیست که بخواین نگران باشید
در عوض در روحیه طوطی خیلی خیلی تاثیر مثبت داره که ارزش داره
از قفس جدیدش تونستید عکس بزارید
سلام ممنون از راهنمایتون
همین مشکیه قفس جدیدشه قفس قبلیش تو صفحه اوله اگه اشتباه نکنم از این قفس مسافرتیا بود قفس قبلیش
یاد نیکی افتادم
اقا کاسکوت عالیه
فقط یه چیزی
شما سعی کن اون لحظه اول صبح که از خواب بیدار میشه خیلی آروم بری کنارش باهاش حرف بزن
ببین نتیجش چی میشه
تخمه هم اصلا نده فقط ذرت تازه و میوه
سیگار هم نذار بکشه
یه دو سه تا فش معمولی هم یاد بگیره خیلی حال میده
حرف زدن کاسکو بستگی به رابطش با اطرافیانش داره کاسکوی من وقتی توی قفس سفید با ارتفاع 40 سانت هم میزاشتمش بازم حرف میزد
زیاد به کاسکو آزادی نده دردسر میشه
بازم مبارک باشه داش متی
ارسال شده توسط تلفن عمومی
ممنون رفیقیاد نیکی افتادم
اقا کاسکوت عالیه
فقط یه چیزی
شما سعی کن اون لحظه اول صبح که از خواب بیدار میشه خیلی آروم بری کنارش باهاش حرف بزن
ببین نتیجش چی میشه
تخمه هم اصلا نده فقط ذرت تازه و میوه
سیگار هم نذار بکشه
یه دو سه تا فش معمولی هم یاد بگیره خیلی حال میده
حرف زدن کاسکو بستگی به رابطش با اطرافیانش داره کاسکوی من وقتی توی قفس سفید با ارتفاع 40 سانت هم میزاشتمش بازم حرف میزد
زیاد به کاسکو آزادی نده دردسر میشه
بازم مبارک باشه داش متی
ارسال شده توسط تلفن عمومی
تخمشو کم کردم و میوه هم خوب میخوره ولی عاشق گردوه
![]()
گردو زیاد چافش میکنه
میترکه ها! از ما گفتن بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.