درود همه چيز عاليه فقط در مورد سيفون هم يه توضيحي بده آب رو كجا دپو ميكني و هر چند وقت سيفون داري مخصوصا" براي كويها؟
درود همه چيز عاليه فقط در مورد سيفون هم يه توضيحي بده آب رو كجا دپو ميكني و هر چند وقت سيفون داري مخصوصا" براي كويها؟
والا من یه زمانی رفتم کلی دبه 20 لیتری گرفتم آبو میریزم تو اونا 1 هفته جلوتر تا خودش آروم آرو آماده بشه.حالا نمیدونم با این روش که تا حالا برام مشکلی نیومده؟روشم درسته یا اشتباه؟در مورد آکواریومای بزرگ هر 4 ماه و کوچک هر 2 ماه.ولی کوی ها هم هر 2 ماه.البته بعضی وقتا نیاز میشه که زودتر آبشونو عوض کنم البته من 50% آب ههمه آکواریومارو تو فواصل زمانی که عرض کردم عوض میکنم.از اونجایی که چوب باعث میشد رنگ آب یکم به تیرگی بزنه.منم همرو جمع کردم از تو آب.دوستان اگه تو اصول من عیب و ایرادی دیدن ممنون میشم اگه راهنمایی کنن
دپو كردن آب تو دبه كه اصولي نيست يكي از آك ها رو خالي كن براي دپو اب ازش استفاده كن چون نياز كه اكسيژن دهي براي اب انجام بشه هم دما بودن اب هم با اك هم مهمه. فاصله 2 ماه براي سيفون خيلي خيلي زياد چون تمامي فاكتورهاي اب بهم ميريزه حتي توي اك هايي كه سامپ دارن تعويض حداقل 30 درصد اب رو هر چند وقت يكبار دارن. براي كويها كه نياز به تعويض حداقل يك بار در هفته است. در هر حال شما خودت استادي.والا من یه زمانی رفتم کلی دبه 20 لیتری گرفتم آبو میریزم تو اونا 1 هفته جلوتر تا خودش آروم آرو آماده بشه.حالا نمیدونم با این روش که تا حالا برام مشکلی نیومده؟روشم درسته یا اشتباه؟در مورد آکواریومای بزرگ هر 4 ماه و کوچک هر 2 ماه.ولی کوی ها هم هر 2 ماه.البته بعضی وقتا نیاز میشه که زودتر آبشونو عوض کنم البته من 50% آب ههمه آکواریومارو تو فواصل زمانی که عرض کردم عوض میکنم.از اونجایی که چوب باعث میشد رنگ آب یکم به تیرگی بزنه.منم همرو جمع کردم از تو آب.دوستان اگه تو اصول من عیب و ایرادی دیدن ممنون میشم اگه راهنمایی کنن
سلام
همه ی عکس هاتو دیدم ولی این آرواناها یه چیز دیگن
با هم کاری ندارن که؟
امیدوارم نخوریشون یا نفروشیشون![]()
مرسی از اینکه راهنمایی کردین.آدم وقتی دسترسیش به اطلاعات مفید کم باشه همین میشه دیگه.دپو كردن آب تو دبه كه اصولي نيست يكي از آك ها رو خالي كن براي دپو اب ازش استفاده كن چون نياز كه اكسيژن دهي براي اب انجام بشه هم دما بودن اب هم با اك هم مهمه. فاصله 2 ماه براي سيفون خيلي خيلي زياد چون تمامي فاكتورهاي اب بهم ميريزه حتي توي اك هايي كه سامپ دارن تعويض حداقل 30 درصد اب رو هر چند وقت يكبار دارن. براي كويها كه نياز به تعويض حداقل يك بار در هفته است. در هر حال شما خودت استادي.باشد که اینجا سایه بزرگان بر سرمان باشد
سلام.اتفاقا هر کی میاد خونمون به فکر خوردن اینا میوفته.اینا جیگرای منن نمیخورمشون.مشتری بوده جفتشونو تا 1 تون می خواست من گفتم اینا جا به جا بشن میمیرن تا بیخیال شد.اینا نمیدونم جنسیتشون چیه ولی با هم دعوا نمی کنن.چش و چال همو هم درنمیارن.از کودکی با هم بزرگ شدن.بابا من ماهی هایی مثل پیرانا و اسفراناموس که گنده شدن و کسی نیخره یا تجهیزات آکواریوممو داغون می کنن و میخورم.مثلا یه پیرانا داشتم هر چی شلنگ بود خورده بود.کابل تصفیه ویپرو 3000 و خورد خرابش کرد.منم خوردمش.برعکس چیزی که تو یه مستند شنیده بودم اصلا خوشمزه نبود![]()
پیرانا رو میخورن . اونی که شما میل کردید Pacu بودهسلام.اتفاقا هر کی میاد خونمون به فکر خوردن اینا میوفته.اینا جیگرای منن نمیخورمشون.مشتری بوده جفتشونو تا 1 تون می خواست من گفتم اینا جا به جا بشن میمیرن تا بیخیال شد.اینا نمیدونم جنسیتشون چیه ولی با هم دعوا نمی کنن.چش و چال همو هم درنمیارن.از کودکی با هم بزرگ شدن.بابا من ماهی هایی مثل پیرانا و اسفراناموس که گنده شدن و کسی نیخره یا تجهیزات آکواریوممو داغون می کنن و میخورم.مثلا یه پیرانا داشتم هر چی شلنگ بود خورده بود.کابل تصفیه ویپرو 3000 و خورد خرابش کرد.منم خوردمش.برعکس چیزی که تو یه مستند شنیده بودم اصلا خوشمزه نبود
ای بی انصاف پاکورو خوردی...سلام.اتفاقا هر کی میاد خونمون به فکر خوردن اینا میوفته.اینا جیگرای منن نمیخورمشون.مشتری بوده جفتشونو تا 1 تون می خواست من گفتم اینا جا به جا بشن میمیرن تا بیخیال شد.اینا نمیدونم جنسیتشون چیه ولی با هم دعوا نمی کنن.چش و چال همو هم درنمیارن.از کودکی با هم بزرگ شدن.بابا من ماهی هایی مثل پیرانا و اسفراناموس که گنده شدن و کسی نیخره یا تجهیزات آکواریوممو داغون می کنن و میخورم.مثلا یه پیرانا داشتم هر چی شلنگ بود خورده بود.کابل تصفیه ویپرو 3000 و خورد خرابش کرد.منم خوردمش.برعکس چیزی که تو یه مستند شنیده بودم اصلا خوشمزه نبود
یکی از بچه ها آروانارو خورده بود میگفت خوشمزه بوده
چند ساله این آرواناهارو داری؟
آروانا سیلورو میشه کنار هم نگه داشت البته از همون 20سانت به بعد ولی یکم هم شانس می خواد
به نظر نر و ماده هم میان یکیش دهان بزرگی داره و یکیش هم سر ظریفتری داره
موفق باشی
اینم عکس بقیه کوی هام
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.