اوشن نیتروشن
سرا
جی بی ال
ان ال اس
آزو
ماهیران
تترا
تولیدات سایر برند ها
من اوشن نوتریشن به ماهیهام میدم خیلی عالی.ولی ان ال اس هم استفاده میکنم چون عصار سیر مولتی ویتامن این چیزهارو خوب جذب میکنه ماهیهام هم دوست دارن
اقا از نظر سنجی هات خیلی عالی
منم فقط از nls استفاده میکنم کیفیتش علیه .
سلام دوستان
میخواستم نظر دوستانو در مورد غذاهای موجود بازار برای افزایش سایز ماهی ها بدونم بنظرتون کدوم غذا تو رشد ماهی بیشتر تاثیر داره ، البته کیفیت آب ، فضای شنا و مولتی ویتامین ها را فاکتور بگیرید فقط در مورد غذا بگید
اکثرا غذای nls را تایید میکنن ولی تو بازار تاریخ دارش گیر نمیاد
من میخوم از جی بی ال استفاده کنم نظرتون چیه؟کسی تجربه استفاده از جی بی ال داره
چند روزه از اسپرولینای جی بی ال استفاده میکنم برام جالب بود میزان آلودگیش نسبت به اووشن شاید 1/5 بود توی آب حل نمیشه حتی توی موج ساز که میره تکه تکه میشه فقط یخورده ماهی هام نسبت به اوشن کمتر میخورن البته تغییر عادت غذایی زمان میبره
ممنون
سلام مجید اقا
من از هر دو شرکت استفاده میکنم هم جی بی ال هم اوشن و البته که میدونید تنوع غذایی به سلامت و شادابی ماهیا خیلی کمک میکنه شما هم از هر دو غذا استفاده کنید فک کنم بهتر جواب بگیرید . حلالیت اوشن بیشتر از جی بی اله که البته باعث هضم سریعتر و بهتر میشه .
اینم بگم که الودگی غذاهای گیاهی نسبت به غذاهای گوشتی این قد کمه که زیاد نگران کننده نیست.
من از غذاهای اوشن استفاده میکنم خیلی کیفیتش خوب می خوام برم سراغ منجمدش
غذا های اوشن برای ماهی خیلی خوب هستن اما خیلی زود کیفیت آب رو میارن پایین برا همین هر بار که میریزید باید مفدار خیلی کمی باشه
سلام میشه بیشتر راهنمای کنید
من تو بیشتر وب سایت ها خوندم که این غذا روی کیفیت اب رو پایین نمیاره![]()
سلام میشه بیشتر راهنمای کنید
من تو بیشتر وب سایت ها خوندم که این غذا کیفیت اب رو پایین نمیاره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)