کمکم بکنین
کمکم بکنین
میشه جواب بدید لطفا![]()
سلام من يك ماهي اسكار و لجن خوار دارم چند روز پيش يك پرت
ماهي خريدم امروز ديدم اسكارم تمام بزنش زخمي شده و پولكش كند شده
من در اکواریومم ۲تا ماهی پلاتی و ۲تا ماهی انجل نگهداری میکنم ولی یکی از انجل ها روز به روز پر هاش خورده میشه دلیلش چیه ؟ دلیلش از نر بودن هر دوی انجل ها میتونه باشه؟
من توی تانکم ۲ تا پلاتی و۲تا انجل نگهداری میکنم ولی خواستم گوپی هم نگهداری کنم و از ماهی فروشی خریدم در طی۱۰ روز همه ماهی های گوپی(۸ تا بالغ ) کشته شد و لاششون رو از اب بیرون اوردم و دیدم که ماهی ها از دم و شکم خورده شدن ببخشین دلیلش چی هس؟ ایا از انجل ها است یا پلاتی ها؟
در کل انجل ماهی ارومی هست شاید پلاتی زده،
دو حالت داره یا دم خوره است یا با هم کمکی درگیری داشتند اما اگر این باشد بعد یک مدت خوب می شود و اگر دم خوره باشد دارو رو بخر
سلام، وقت بخیر، من ماهی فایتری دارم که حدس میزنم از نوع نژاد هافمن یا دلتا باشه. باله های دمش دو رنگ و البته پر و رنگ بدنه با صورت فرق داشت. بعد از چند وقتی تماما روی سطح آب حباب درست کرده بود. وجنب و جوش خوبی رو داشت. تقریبا تمام سطح اب پر از حباب های ریز شده بود. در اینترنت که سرچ کردم دیدم نشانهی ماهینر برای جفتگیری. دو روز پیش ماهی مادهای رو خریداری کردم و به پیشنهاد فروشتده ماهی ماده رو در شیشهای قرار دادم و داخل تنگ اصلی فایتر نر گذاشتم. فایتر نر هیچ حملهای به شیشه نداشت و تقریبا دور شیشه هم میرخید. دیشب ماهی ماده رو کنار فایتر نر انداختم.چند ساعتی چک کردم و دیدم ماهی نر هیج حملهای به ماده نمیکنه . تا صبح هم اوکی بود. بعد از ظهر که چک کردم دیدم ماهی ماده دم ماهی نر رو گرفته. و تقریبا تمام دم ماهی تیکه شده. اصلا دیگه یک دست نیست. و باله های بالاییش خیلی کوتاه شده . ماهی ماده رو سریعا جدا کردم. الان نگران ماهی نرم هستم. ایا بالههاش ترمیم میشن؟ برای ترمیم باید چی کار کنم؟
http://uupload.ir/files/jft4_20190813_035332.jpg
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.