مرسی دوست عزیز فکر نکنم فعلا ردشون کنم اگه یه زمانی قصد فروش داشتم حتما میگم
از روز هچ شدن تا امروز فقط 1 دونه که اونهم گیر کرده بود پشت پمپ سیفون آبشون.
ممنون
ممنون سهیل جان شرنده نکن شما که خودتون استاد این کارید
سلام خیلی دیسکس های عالی دارید انشاالله روز به روز بتونید ازشون نی نی بگیریذ موفق باشید![]()
سلام و خسته نباشید
خیلی زیبان
اب تانکتون خیلی شفافه امکانش هست از شرایط آب تانک یه توضیح مختصری بدید؟(پارامترهای آب،دفعات و میزان سیفون)
آیا از ro هم استفده میکنید؟
برنامه تغذیه ماهیها چطوریه؟
ممنون
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
من از یک تاپ فیلتر که خودم با شیشه درست کردم استفاده میکنم
روزی 1 بار صبح 50 درصد آبو عوض میکنم.
از آب شهر هم استفتده میکنم دستگاه ro ندارم.
غذا هم روزی 5 تا 6 وعده مخلوط دل بهشون میدم (مخلوط دل رو دوست عزیزم بابک جان بهترین روش تهیه اش رو گفته )
سلام دوسته عزیز فکر کنم عکساتون رو باید دوباره اپلود کنین چون فقط 1 دونه نمایش داده میشه
عکس دو ماهگی رو دیدم بسیار عالی
منم یه تعداد جوجه دیسکس دارم که 25 روز دارن و با غذای پودر شده تترا بیتس و بیومار و روزی 3 بار ارتمیای دکپسوله میریزم ولی فکر میکنم رشدشون زیاد خوب نبوده و 2 سایز شدن میشه روش تغذیه لاروای خودتو و اینکه کی جدا کردی رو توضیح بدی؟
ممنون
سلام
بسیار زیبا واقعا تکثیره دیسکس خستگیه نگهداریشونو از تنه ادم بیرون میکنه.ولی دوست عزیز به نظرم اون سنگه هواتو عوض کن .از این سنگهای هوای گرد و کوچیک بزار و تا میتونی اکسیژینو زیاد کن تو رشدشون تاثیر خوبی داره موفق باشی
سلام دوست عزیز منظورت رو نمیفهمم مگه اینا چه ایرادی داره تازه اکسیژن در حجم بیشتری تزریق میشه و حل شدنش بیشتر میشه
سلام دوست گلم
من با دیدن بچه های دیسکست دلگرم شدم برای نگهداری از دیسکس
باید دست زحمتکش هایی مثل شما رو بوسید
سلام بر دوستان عزیز اینهم عکس دیسکس ها چکر بورد من که تا الان دلم نیومده ردشون کنم آخه خیلی خوشگل و خوش اندامن ولی فکر کنم به خاطر کمبود جا و پول مجبور بشم بفروشمشون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.