سلام دوستان میخواستم فردا برم یه میگو کلینر یا اسکارلت بگیرم میخواستم بدونم شوری تانکم باید بالا بشه الان بین 22 تا 23 نشون میده در ضمن ستاره ماسه الک کن و بلنی میداس موندگاریشون چجوریه تو تانک میمونن؟شرایط خاصی که نداره؟
سلام دوستان میخواستم فردا برم یه میگو کلینر یا اسکارلت بگیرم میخواستم بدونم شوری تانکم باید بالا بشه الان بین 22 تا 23 نشون میده در ضمن ستاره ماسه الک کن و بلنی میداس موندگاریشون چجوریه تو تانک میمونن؟شرایط خاصی که نداره؟
سلام
این تاپیک ها رو مطالعه بفرمایید:
http://www.parsipet.ir/thread11306.html
http://www.parsipet.ir/thread11729.html
http://www.parsipet.ir/thread11880.html
سلام دوست عزیز
تانک بسیار زیایی دارد
انشاالله روز به روز بهتر هم بشه
در مورد دیاتم های کف تانک که سوال فرمودید اگه در شروع راه اندازی هستید طبیعیه
نور خورشید بخوره به تانک یا نور نا مناسب برای آب شور میتونه تشدیدش کنه
اگه یه سری هرمیت بخرید خالی از لطف نیست
با سلام خدمت شما دوست عزیز
از اونجایی که توی عکسهای شما تعدادی ماشروم و پولیپ دیدم وظیفه خودم دونستنم به عرضتون برسونم که شوری شما که فرموده بودید بین22 و 23 هست پایینه و باید بین 23 ال 25 باشه .
در مورد دیاتومها هم باید بگم که اگه در مراحل اولیه تانک هستید که البته فکر نمیکنم چون ماهی و مرجان دارید .باید عرض کنم میزان جریان آب باید بیشتر بشه و همچنین میزان فسفات و سیلیکات رو هم تست بزنید .در آخر هم اگه بتونید یک Ats راه اندازی کنید خیلی به شما کمک میکنه.
باز هم از اساتید محترم به دلیل دخالت عذر میخام.
سلام اقا نوید عزیزبا سلام خدمت شما دوست عزیز
از اونجایی که توی عکسهای شما تعدادی ماشروم و پولیپ دیدم وظیفه خودم دونستنم به عرضتون برسونم که شوری شما که فرموده بودید بین22 و 23 هست پایینه و باید بین 23 ال 25 باشه .
در مورد دیاتومها هم باید بگم که اگه در مراحل اولیه تانک هستید که البته فکر نمیکنم چون ماهی و مرجان دارید .باید عرض کنم میزان جریان آب باید بیشتر بشه و همچنین میزان فسفات و سیلیکات رو هم تست بزنید .در آخر هم اگه بتونید یک Ats راه اندازی کنید خیلی به شما کمک میکنه.
باز هم از اساتید محترم به دلیل دخالت عذر میخام.
به پارسی پت خوش اومدید
آقا دخالت کدومه
مفهوم فروم همینه که یه نفر سول کنه و بقیه در حد توان با همفکری و هکاری کارسعی کنن کمک کنن
اینجا بحث استاد و شاگرد و ... وجود نداره ما همه دور هم هستیم و از تجربیات هم دیگه استفده می کنیم
ممکنه من یا هر یک از دوستان عزیزم تو جواب یه نکته رو از قلم بندازن یا اون لحظه بش فکر نکنن یا به هر دلیلی تو جوابشون نیارنش طبیعیه که سایر دوستان بیان و جواب رو کامل کنن
موفق باشید و پیروز
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 13th December 2013 در ساعت 10:35 PM
سلام
تانکتون مبارک باشه
برای جلبکهای روی شن یه گاپی شن خار بگیرید براتون تمییز میکنه
سلام
به فکر تهیه موجساز باشید یدونه موجساز خیلی کمه و نمیتونید تو همه جایه اکواریوم جریان داشته باشین
از فکر تهیه ریف بگزرین هم هزینه هاتون رو میبره بالا و هم باید به فکر تهیه تجهیزات بهتر نسبت به چیزایی که
دارین باشین.چیدمانتون خیلی خوب نمیاد به نظرم و شاید به خاطر عرض کمتون باشه
در کل من باشم پولو هزینه ریف کردن اکواریوم نمیکنم و از فیش اونلی بودن اکواریوم لذت میبرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.